Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkürler 2-3 tane daha, daha düşük bütçeli önerebilir misiniz? onlarda hediye olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

Tesekkürler 2-3 tane daha, daha düşük bütçeli önerebilir misiniz? onlarda hediye olacak.

calvin clein one shock, joop home wild, laliqe encre noire

bahar kış için uygun bunlarda
  • Söylediklerinizi denedim fakat tatlı kokular değilde baharatlı odunsu kokulardan daha çok hoşlandığımı fark ettim biraz yzadı ama bir kac tanede baharatlı odunsu koku tavsiyesi verebilir misiniz?

• quote:

Söylediklerinizi denedim fakat tatlı kokular değilde baharatlı odunsu kokulardan daha çok hoşlandığımı fark ettim biraz yzadı ama bir kac tanede baharatlı odunsu koku tavsiyesi verebilir misiniz?

elbette,

aslında encre noire nin odunsu teması baya iyidir

pek kişi beğenmese de benim sevdiğim jean paul gaultier kokorico olabilir

ralp lauren polo (yeşil) olabilir

calvin klein euphoria intense fakat kalıcılığı pek iyi değil

en sevdiğim kokulardan bvlgari man bununda ne yazıkki kalıcılığı pek iyi değil

givenchy xeryus rouge bunu beğenebilirsin

viktor rolf spicebomb

bunları bi dene bakalım
  • Drakkar noir ve burberry london hakkında ne düşünüyorsunuz? Testerlarını bulamadım bugün.

• Arkadaşlar güzel paylaşımlar var teşekkür ederiz öncelikle. Çok acil yardıma ihtiyacım var, eşime bugün EDP almayı düşünüyorum;

J'Adore L'Absolu
    J'adore Voile de Parfum

bu ikisi arasında kaldım. Yazı da düşünersek hangisini önerirsiniz yıl boyu kullanabileceği. Çiçek kokularını seviyor. Acil cevap verirseniz dualarım sizinle :)
  • Black xs açık parfum Satan yerden almamizi onerir misiniz ? Onerirseniz nerden ? Yasim 18 uygun olurmu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilderness, avon çok hoşuma gidiyor kokusu, bu parfümü daha haşin kravatsız takım için tamamlayıcı olarak görüyorum. Avon dan 31 liraya satılıyor. Kokusu ne kadar kalıcı bilmiyiyorum tester denedim. Bide bu parfüm sıcak havada çevremdekileri çok rahatsız edermi biraz motor yağını andırıyo

• Geçenlerde David off coolwater ve lacoste red aldım. Şimdi bitti yenisini alacağım favorileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Geçenlerde David off coolwater ve lacoste red aldım. Şimdi bitti yenisini alacağım favorileriniz nelerdir?

moschino forever sailing
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasces

Arkadaşlar güzel paylaşımlar var teşekkür ederiz öncelikle. Çok acil yardıma ihtiyacım var, eşime bugün EDP almayı düşünüyorum;

J'Adore L'Absolu
    J'adore Voile de Parfum

bu ikisi arasında kaldım. Yazı da düşünersek hangisini önerirsiniz yıl boyu kullanabileceği. Çiçek kokularını seviyor. Acil cevap verirseniz dualarım sizinle :)

ikisi arasından absolu daha mantıklı ancak almadıysanız

michael michael kors for women daha iyi bir seçenek
  • quote:

Drakkar noir ve burberry london hakkında ne düşünüyorsunuz? Testerlarını bulamadım bugün.

london çok bilinen bir koku güzel ama basit bence

drakkaor noir ise iyi diyebilirim kalıcılık farkedilebilirlik fena değil ortalama, odunsu aromatik bi yapısı var
  • Bende gucci envy i sormak istiyorum bi yerde zor da olsa buldum nasıldır hocam

• Merhaba hocam buğday tenliyim yazlık parfum önerisi yapabilirmisiniz? öncelikle yaşadığım sorunları soylemek istiyorum orjinal parfum kullanıyorum genelde kullandigim parfumler gucci pour homme 2,burbery brit,rochas,dior homme intense,ck shock bunların orijinalini kullandım hepsinden memnun kaldım sanırım orjinalin verdigi temizlik hissi koku güzelliği olsun tatmin edici fiyat olarak tabi orjinal parfumler pahalı geldigi icin sizden istedigim sey boyle ağır olmayan baymayan rahatsız etmeyen yaza gidebilecek ne tur parfum almalıyım bargello kullanmıştım one million ve 212 sexy man aldım fakat okadar ağır ki ilk baslarda üzerime sıktım fakat 2 hafta sonra kokusuna tahammül edemedim bu yuzden bargello ya soğuk bakıyorum cok yağlı parfumleri mı var bana mı kötüsü denk geldi yoksa orjinal kullandigim icin ben mı tat alamadim anlamış degilim oysaki herkes önerilerde bulunmuş burda okudukça merak ettim memnun edici bir koku varsa gercekten iyi olur hocam ağır olmasına kalıcı olmasına gerek bile yok sadece temiz guzel koksun isterse 1 saat sonra uçsun gitsin onemli degil simdiden yardımınız icin cok tesekkur ederim

• Yazlık kalite parfüm arayan arkadaşlara tavsiyem Azzaro Chrome United

• quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Merhaba hocam buğday tenliyim yazlık parfum önerisi yapabilirmisiniz? öncelikle yaşadığım sorunları soylemek istiyorum orjinal parfum kullanıyorum genelde kullandigim parfumler gucci pour homme 2,burbery brit,rochas,dior homme intense,ck shock bunların orijinalini kullandım hepsinden memnun kaldım sanırım orjinalin verdigi temizlik hissi koku güzelliği olsun tatmin edici fiyat olarak tabi orjinal parfumler pahalı geldigi icin sizden istedigim sey boyle ağır olmayan baymayan rahatsız etmeyen yaza gidebilecek ne tur parfum almalıyım bargello kullanmıştım one million ve 212 sexy man aldım fakat okadar ağır ki ilk baslarda üzerime sıktım fakat 2 hafta sonra kokusuna tahammül edemedim bu yuzden bargello ya soğuk bakıyorum cok yağlı parfumleri mı var bana mı kötüsü denk geldi yoksa orjinal kullandigim icin ben mı tat alamadim anlamış degilim oysaki herkes önerilerde bulunmuş burda okudukça merak ettim memnun edici bir koku varsa gercekten iyi olur hocam ağır olmasına kalıcı olmasına gerek bile yok sadece temiz guzel koksun isterse 1 saat sonra uçsun gitsin onemli degil simdiden yardımınız icin cok tesekkur ederim

Sizinle benzer parfümleri kullandım. Şu an versace eros kullanmaktayım. Genel beğeni çok iyi. Bir bakın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersaydin E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye icin eros benim de dikkatimi çekmişti birde versace nin yazlık kokusu cikmistihttp://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=20423 bu kokuyu kullandınız mı bilginiz varmiydi acaba

• sesar kullanıcısına yanıt
    merhaba tecrübenizden yaralanarak

hoş kokulu dikkat çekici parfüm ve fiyat aralığını tavsiyelerinizle artan azalana doru 5 tane söylermisiniz içlerinden birtanesi favoriniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 25 Mayıs 2014; 17:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Teşekkürler tavsiye icin eros benim de dikkatimi çekmişti birde versace nin yazlık kokusu cikmistihttp://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=20423 bu kokuyu kullandınız mı bilginiz varmiydi acaba

Bu kokuyu kullanmadım efendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhaba ..
    Yaşım 25 Esmerim Spor giyinen ve hareketli bir insanım.
    Yaz için Önereceginiz parfüm varmı ?
    veya alttaki parfümlerden 2 tane önerebilirsiniz?
    Aradıgım özellikler Kalıcı olması Farkedilebilir olması Herkez için begenilir olması
    Issey Miyake
    L'Eau D'Issey Pour Homme 125ml Eau de Toilette Spray

Givenchy Insense Ultramarine 100ml Eau de Toilette
    Givenchy
    Insense Ultramarine 100ml Eau de Toilette

Versace Eros 100ml Eau de Toilette Spray
    Versace
    Eros 100ml Eau de Toilette Spray

Davidoff Hot Water 110ml Eau De Toilette Spray
    Davidoff
    Hot Water 110ml Eau De Toilette Spray

Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez For Him 100ml EDT Spray
    Narciso Rodriguez
    Narciso Rodriguez For Him 100ml EDT Spray
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.