Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bvlgari Aqva Marine hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Daha önce hiç kullanmadım veya koklamadim. Ayrıca,ürünü Bella Mola'dan almak istiyorum. Orjinal midir acaba fiyatı ise 99.90 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metabolism kullanıcısına yanıt
    denemedim onu hiç ne yazık ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

Size zahmet, bahar yaz icin hosunuza giden, tavsiye edeceginiz kokulari yazabilir misiniz? Sevile gidicem yakinda, onlari da denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Size zahmet, bahar yaz icin hosunuza giden, tavsiye edeceginiz kokulari yazabilir misiniz? Sevile gidicem yakinda, onlari da denerim

Insane ultra marine
    Invectus
    Sculpture
    Fuel For life
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Insane ultra marine
    Invectus
    Sculpture
    Fuel For life

Sciulpture ve invictus denedim, guzel parfumler ama pek bana gore degil sanirim :) diger ikisini yazdim notlarima :)

• 190 boy 100 kiloyum yakın korumayım siyah giyinmeyi severim esmerim bana 3 adet kalıcı ve pek bilinmedik parfumler onerirmisiniz tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı yerlerde michael kors men ismi geçmiş bu parfüm baya maskülen bir parfümdür tütün notası çok baskındır! bu parfümü denemeden almayınız. beğenenlerinde %20lik dilimde olacağını sanıyorum..

dior eau de sauvage: ise çok ekşimsi ve limonlu bir açılışı olan bir parfümdür. centilmen klas erkek kokusu olarak tanımlamışlar ancak ben bu parfüm yerine Chanel Pour Monsieur öneririrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Nisan 2014; 10:48:49 >
  • nightsofguardian N kullanıcısına yanıt
    kışlık yada soğuk günlerde tom ford noir (siyah şişe) bakabilirsiniz. turuçgiller üste çıkamaya çalışırken karanlık bir hava üstünü kaplayan bir kokudur. karanlık gizemli karakteri vardır. yada iş için kullanacaksanız içinde deri notası bulunan parfümlere bakabilirisniz. bunun dışında

fresh olarak
    dolce gabbana the one gentlimen
    Acqua di Gio
    Ermenegildo Zegna Uomo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Nisan 2014; 10:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

kışlık yada soğuk günlerde tom ford noir (siyah şişe) bakabilirsiniz. turuçgiller üste çıkamaya çalışırken karanlık bir hava üstünü kaplayan bir kokudur. karanlık gizemli karakteri vardır. yada iş için kullanacaksanız içinde deri notası bulunan parfümlere bakabilirisniz. bunun dışında

fresh olarak
    dolce gabbana the one gentlimen
    Acqua di Gio
    Ermenegildo Zegna Uomo

Bakicam tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 130tl ye euphoria intense mi 100tl ye bulgari blv mi?

• normal version euphoria derim! bulgari blv buram buram sabun kokan bir parfümdür. euphoria intense ise koku oturduğunda tatlılaşır! böyle hatırlıyorum
  • Feromonlu parfum ariyorum ancak butcem kisitli 50tl verebilirim ancak bi oneride bulunabilir misiniz yasim 19

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

bazı yerlerde michael kors men ismi geçmiş bu parfüm baya maskülen bir parfümdür tütün notası çok baskındır! bu parfümü denemeden almayınız. beğenenlerinde %20lik dilimde olacağını sanıyorum..

dior eau de sauvage: ise çok ekşimsi ve limonlu bir açılışı olan bir parfümdür. centilmen klas erkek kokusu olarak tanımlamışlar ancak ben bu parfüm yerine Chanel Pour Monsieur öneririrm.

tabii ki her parfümün olması gerektiği gibi denenip alınması gereken parfümler, ama ben kokuları tamamen bir kadın olarak yorumladım özellikle michael kors'un benim ve çevremdeki kadınların üzerinde garip bir etkisi var tarif edemediğim. dior ise şişede durduğu gibi durmuyor tenle bütünleşiyor resmen, yakışan tende nasıl koktuğunu tarif edebileceğim bir kelime yok :)
  • dirtytrick. D kullanıcısına yanıt
    Bak simdi guzel kardesim ben burda yazdiklarimdan cikar elde etmiyorum bir kere bunu anla. Kibarlik naiflik sen siz yazmakla olmaz. Ben guzel koku diyorum sen israrla hayir degil sen ne anlarsin ki diyorsun. Genc bir arkadassin sizin gruba yonelik bir urun diye de percinliyorsun tavrini. Simdi senin bu saygisizligini ben dile getirmiyorum ama sen bana siz demedigim icin hakaret tadinda bir cumleyle sonuclandiriyorsun konuyu. 8 senedir su forumda bana boyle yaklasan da olmadi. Simdi su kadar yaziyi da yaziyorsam hatani gorursun belki diyedir. Iste bunlarin hepsi samimiyetsizlik.

• Arkadaşlar normalde 212 SEXY MAN kullanıyorum ve parfümüm bitti. Yazlık bir parfüm tavsiye edebilir misiniz?
  • Armani code summer nasildir bi fikti olan varmi

• bende bvlgari black var kokusu çok hoş ancak fark edilebilirliği yok velakin omzuma birisi yattığında hissedilebiliyor sizce yeterlimi yoksa başka bir şey almalımıyım öneriniz?
  • esmer ten yaş 30 çalıştığım yer dolayısıyla parfüm deneme şansım yok bu nedenle önerilen markayı internetten doğrudan alacağım. bana uygun parfüm önerisi olan var mı. koku yazlık bulgari blv kullanıyordum kokusu güzel ama kalıcı değil. buna benzer koku ama kalıcı olan bir şey istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

esmer ten yaş 30 çalıştığım yer dolayısıyla parfüm deneme şansım yok bu nedenle önerilen markayı internetten doğrudan alacağım. bana uygun parfüm önerisi olan var mı. koku yazlık bulgari blv kullanıyordum kokusu güzel ama kalıcı değil. buna benzer koku ama kalıcı olan bir şey istiyorum

dior fahrenheit aqua tavsiye edebilirim ama denesen daha iyi olur çünkü her parfümü herkes beğenmiyor

ek olarak moschino forever sailing de deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitoyig55

bende bvlgari black var kokusu çok hoş ancak fark edilebilirliği yok velakin omzuma birisi yattığında hissedilebiliyor sizce yeterlimi yoksa başka bir şey almalımıyım öneriniz?

bvlgari lerin genel sorunu kokular güzel ama farkedilebilirlikleri biraz düşük
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.