Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

eau de toilette ile eau de parfume arasında ne fark vardır? hangisi daha kaliteli ve kalıcıdır? teşekkürler.

Edp nin yoğunluğu(koku) daha fazladır.%11 %20 arası
    Diğeri daha azdır.

teşekkür ederim.

Özellikle erkek parfümleri EDT'dir 5-10 ürün vardır EDP olarak, Kadınlarda ise daha çoktur EDP.

EDT açılımı Eau de toilette Tam çevirisi Tuvalet suyu.
    EDP açılımı Eau de Parfum Tam çevirisi Parfüm suyu.

EDT İçeriğinde %5-%15 arasında parfüm özü bulunan, bir parfüm türüdür.
    EDP İçeriğinde %10-%20 arasında parfüm özü barındırır. EDT'ye göre daha kalıcı ve yoğundur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eau de toilette ile eau de parfume arasında ne fark vardır? hangisi daha kaliteli ve kalıcıdır? teşekkürler.

Diğeri daha azdır.

teşekkür ederim.

Özellikle erkek parfümleri EDT'dir 5-10 ürün vardır EDP olarak, Kadınlarda ise daha çoktur EDP.

EDP İçeriğinde %10-%20 arasında parfüm özü barındırır. EDT'ye göre daha kalıcı ve yoğundur.

bilgiler için teşekkürler.

yaz için ne önerirsin peki? ne çok kalıcı olsun ne de hemen koku uçmasın. bu ara parfüm almak istiyorum. burberry classic men nasıldır?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğeri daha azdır.

teşekkür ederim.

yaz için ne önerirsin peki? ne çok kalıcı olsun ne de hemen koku uçmasın. bu ara parfüm almak istiyorum. burberry classic men nasıldır?

Hocam bende diğer bir konuda birisine danıştım bu konuyu:DCevap verince sanada yazarım.
    quote:

Öncelikle Merhaba.Yaşım 21.Öğrenciyim.Öğrenci kredisiyle geçindiğim için max 100 liraya parfüm almak istiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum.Konunun kıssadan hissesi
    fiyat/performans ürünü arıyorum:)

Öncelikle aramadığım kokudan bahsedeyim.Ağır,insanın midesini bulandıran,bildiğiniz dolmuş kokusu tarzı kokular.Herkesin kullandığı kokular.

Aradığım koku tarzına gelirsek;Beni fazla ön plana atmasın ama kokumdan az da olsa burada olduğum anlaşılsın.Keskin olmasın
    3 4 saat kalıcılıgı olsun bana yeter.Aromalı olsun.Kokladığım zaman zevk alayım veya hoşlanıyım.
    Bu zamana kadar açık parfüm aldım.Orjinal parfümün orjinalliğini anladıgım icin bu saatten sonra orjinal alıcağım.

Alabileceğim parfümleri sıralayım size hocam.Yorum yaparsanız,parfüm önerirseniz çok iyi olur
    Fiyatlarını ve resimlerinide koyacağım ki birçok kişi fikir sahibi olsun.

1-Guy Laroche Drakkar Noir 94,90TL//İt's always sunny inphiladelphia adlı dizideki eleman orada kullanıyordu:)Baya övmüştü parfümü.Bazı kişilerde bu parfüme dede parfümü diyor

2-Calvin Klein Eternity for Men Summer 2010 99,90TL

3-Bvlgari Man Edt 100 Ml 114TL

4-Bvlgari Aqva Edt 100 Ml 117TL

5-Loris Azzaro Silver Black 69,90TL

6- Loris Azzaro Chrome 89,80TL

7-Burberry Classic for Men 98,90TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğeri daha azdır.

teşekkür ederim.

Hocam bende diğer bir konuda birisine danıştım bu konuyu:DCevap verince sanada yazarım.
    quote:

Öncelikle Merhaba.Yaşım 21.Öğrenciyim.Öğrenci kredisiyle geçindiğim için max 100 liraya parfüm almak istiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum.Konunun kıssadan hissesi
    fiyat/performans ürünü arıyorum:)

Öncelikle aramadığım kokudan bahsedeyim.Ağır,insanın midesini bulandıran,bildiğiniz dolmuş kokusu tarzı kokular.Herkesin kullandığı kokular.

Aradığım koku tarzına gelirsek;Beni fazla ön plana atmasın ama kokumdan az da olsa burada olduğum anlaşılsın.Keskin olmasın
    3 4 saat kalıcılıgı olsun bana yeter.Aromalı olsun.Kokladığım zaman zevk alayım veya hoşlanıyım.
    Bu zamana kadar açık parfüm aldım.Orjinal parfümün orjinalliğini anladıgım icin bu saatten sonra orjinal alıcağım.

Alabileceğim parfümleri sıralayım size hocam.Yorum yaparsanız,parfüm önerirseniz çok iyi olur
    Fiyatlarını ve resimlerinide koyacağım ki birçok kişi fikir sahibi olsun.

1-Guy Laroche Drakkar Noir 94,90TL//İt's always sunny inphiladelphia adlı dizideki eleman orada kullanıyordu:)Baya övmüştü parfümü.Bazı kişilerde bu parfüme dede parfümü diyor

2-Calvin Klein Eternity for Men Summer 2010 99,90TL

3-Bvlgari Man Edt 100 Ml 114TL

4-Bvlgari Aqva Edt 100 Ml 117TL

5-Loris Azzaro Silver Black 69,90TL

6- Loris Azzaro Chrome 89,80TL

7-Burberry Classic for Men 98,90TL

tamam. benim dediğimde en alttaki burberry.
  • Dp ile David Walker daki kokular arasında başarı Farkı var mıdır? Örneğin Acqua Di gio ya da ck one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz tenliyim ama davidoff hot bana gider mi
  • brit rhythmin kalıcılığı fark edilirliği nasıl acaba?
  • Öncelikle merhaba.Avon full speed kullanıyorum uzun zamandır ama artık değiştirme zamanınında geldiğini düşünüyorum.Full speed gayet güzel olmasına karşın yenilenmeyi istiyor kalıcılığı oyle pek uzun değil maalesef.18 yaşındayım,beyaz tenliyim ve yazlık, agır olmayan fakat kendini hissettiren, baymayan bir koku önerisi rica ediyorum.Fiyat konusunda 100 tl yi geçmeyen orjinal veya d&p gibi açık parfüm markalarından olabilir.Deneme amaçlı D&P de 212 man aldım fakat ben çok başarılı bulamadım.Lacoste red i eyfel markasından aldım ve ondada sonuç pek aynı değildi.Şimdi Armani black code almayı düşünüyorum.Aklımda DUNLOP BLACK serisi takılı kaldı ama ne yazıkki şuana kadar mağaza satışı göremedim,internet satışı var.Özellikle İzmirde satış bilen varsa sevinirim.Parfümü seviyorum ve bu aralar ögrenci olmama ragmen açık veya gerçek parfüme para veriyorum ve sonradan begenmiyorum.Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürker...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasp` -- 17 Nisan 2014; 8:35:03 >
  • Wasp` kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan al

Blvgari blv man
    100 cl

99 tl
    Dusunme baska.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranarsln

beyaz tenliyim ama davidoff hot bana gider mi

ortalama bir koku, sana gider de yaz sıcaklarına pek uygun değil bu havalarda kullanılır
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bi bakayım. Kalıcılığı nasıl ve hangi esans daha baskın? Tatlı mi ,ferahlaticimi, turuncgilmi...

• Bir öneri gelmedi yahu çok tatlı olmayan erkeksi bir koku arıyorum ama yazlık mavi temalı parfümlerden de olmasın 4 mevsime de gidebilecek bir şey arıyorum. Bakıyorum çoğu parfüm ya yazlık sabunsu ya da kışlık şekerli. Ortada bir şeyler arıyorum. Odunsu mu deniyor artık neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Bir öneri gelmedi yahu çok tatlı olmayan erkeksi bir koku arıyorum ama yazlık mavi temalı parfümlerden de olmasın 4 mevsime de gidebilecek bir şey arıyorum. Bakıyorum çoğu parfüm ya yazlık sabunsu ya da kışlık şekerli. Ortada bir şeyler arıyorum. Odunsu mu deniyor artık neyse

chanel allure homme sport
  • Wasp` kullanıcısına yanıt
    Ferahlatici
    Ben her yaz basi 1 sise alirim fix
    Herkes cok begenir
    Kendini iyi hissettiren bir kokusu var insana
    Onemli olanda o

• quote:

Orijinalden alıntı: PeLONi

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Bir öneri gelmedi yahu çok tatlı olmayan erkeksi bir koku arıyorum ama yazlık mavi temalı parfümlerden de olmasın 4 mevsime de gidebilecek bir şey arıyorum. Bakıyorum çoğu parfüm ya yazlık sabunsu ya da kışlık şekerli. Ortada bir şeyler arıyorum. Odunsu mu deniyor artık neyse

chanel allure homme sport

Bugün parfüm denemeye gitmiştim mesajınızı sonradan gördüm ben allure homme denemiştim kokusu çok hoşuma gitti baya güzel de aynısı marketlerde deodorant olarak satılıyor bu yüzden alasım gelmedi Sport versiyonu görmüştüm fakat denemeyi unuttum normal allure a benziyor mu nasıl bir kokusu var?

Yazın staj durumum var hem ofiste hem normal zamanlarda kullanacağım sporta alternatif önerebilir misiniz?

Bleu de channel de denedim ne orjinali ne de açığı kokmadı tam alamadım kokuyu. İşte kısaca ne la male kadar tatlı ne de gio, polo blue kadar fresh biraz tatlı biraz odun
    Teşekkürler.

Teşekkürler

• Jackson kullanıcısına yanıt
    terre yi arıyo gibisin
  • Dior homme intense yaz için ağır mı olur? Eğer ağırsa yaz için solo loeweyi önerir misiniz?

• Aslında güzel bir koku da 21 yaşındayım henüz erken bence

Fırsat olsa gidip tüm parfümleri deneyeceğim de sıkacak yer sınırlı burnun algılayabileceği çeşit sayısı belli tavsiyeler üzerine gidip deniyorum işte ama henüz bulamadım.

Kafamda allure sport var şu an sadece.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.