Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar aklımda bleu de chanel var da daha başka önerisi olan var mı ? önümüzdeki aylar için.

güzel kendini kanıtlamış bir kokudur ama biraz klasik kaçar giyim tarzına bağlı tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

ofiste kullanmak için 8-18 arası kalıcılığını koruyacak fakat milleti baymayacak hafif bir koku tavsiye edebilecek olan var mı?

fendi acqua önerebilirim veya moschino forever sailing yazlık kokular hafif güzel ama kalıcıkları dediğin saatler kadar sürmeyebilir

bugün boyner'e gittim 10 tane fln parfüm denedim fendi acqua'yı beğendim en çok teşekkürler :)
  • Armani Code: Gerçektende güzel bir koku, çoğu insan ve özellikle kız arkadaşlar beğeniyor. Kışın kullanılır. Yaş grubu olarak her yaşa hitap ediyor. Koku olarak kalıcı sayılır.

One Million: Daha fresh bir koku ve genel olarak Mayıs ayından itibaren kullanırım. Aynı şekilde bir çok bayan arkadaşım bu kokuyu da beğeniyor. Koku olarak kalıcıdır.

Hugo Hugo Boss: Her mevsim kullanılabilir, odunsu ve çiçeksi kokuların harmanlanması diyebilirim. Bir çok bayan arkadaş test ettirdim sınıfı baya bi geçti ve kalıcığı çok iyi :)

Hugo Boss Botled: Kesinlikle çok iyi bir koku, her mevsim kullanılabilir. Bir çok bayan ve erkek arkadaş bu kokuyu soruyor ve bana gittiğini söylüyorlar. Kalıcılığı üst düzeyde.

Kalıcılık olarak, Boss Botled = Hugo Boss > One million > Armani Code.

Kısacası bu dört koku favorim ve etrafımdaki insanlar bana gittiğini söylüyorlar. Yaşım 28, tip olarak kara kaşlı kara gözlü, siyah saçlı ve açık tenliyim.
  • merhaba arkadaşlar elimde freeshop dan alınmış orjinal jelatinleri üzerinde parfümler bulunmakta.

Normal satış fiyatından daha uygun bir fiyata vereceğim. Orjinallik konusunda şüpheci olanlar lütfen iletişime geçmesin.

Bu forumda ve başka forumlarda bir çok arkadaşa yurtdışından gelirken aldığım fiyat dan verdiğim parfümler var en son 2 gün önce 2 adet Guerlain – L'Instant de Guerlain Pour Homme Extreme getirdim keşke daha fazla getirseydim şu an elimde yok.

Merak edenler için fiyat bilgi olarak rusya freeshop da 60 euro atatürk free shop'da 63 euro fiyatı vardı.
    Elimde olan parfümler fiyat için mesaj atınız kargo alıcıya aittir. Kendi çektiğim resimleride gönderebilirim.

Dolce & Gabbana Pour Femme Bayan Parfüm EDP 50ml

Gucci Guilty Pour Homme EDT 90ml Erkek Parfüm

Marc Jacobs Perfume EDP 50 ml Bayan Parfüm

Chanel No 5 EDT 50ml bayan

Lacoste Pour Homme (Silver) Erkek Parfüm (jelatini taşıma sırasında çıkmış onun için fiyat 85 TL)

Giorgio Armani Eau de Nuit 50 ml Erkek Parfüm

Coco Eau de Parfum Vaporisateur Spray 50 ml Bayan

Versace Pour Homme 50 ml EDT Erkek Parfumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloves -- 27 Şubat 2014; 1:30:14 >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Hugo boss botled yazin agir kacar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Hugo boss botled yazin agir kacar mi ?

Ben kullanıyorum ağır kaçmıyor. Özellikle yazın hiç bir arkadaştan(bayan olsun erkek olsun) negatif bir söz işitmedim.

Şahsen kalıcı olmayan ve çabuk giden kokuların yazın kullanmanın bir esprisi yok. Çünkü çok fazla terliyoruz ve haliyle parfümde etkisini yitiriyor. Tabi bunda kokunun tene oturmasının kişiye göre değiştiğini es geçmemek lazım.

Hugo Boss Botled- Hugo Hugo Boss kesinlikle çok iyi kokular her mevsim rahatça kullanabilirsiniz. Zevkinize göre 2 parfümden birini kullanabilirsiniz.

Ben yazın mesela One Million-Hugo Boss Botled kullanıyorum genelde. Ama bu yaz Hugo Hugo Boss'uda kullanacağım.
  • Arkadaşlar bana 212 Men ve 212 Sexy Men kokularını anlatacak biri lazım.Kullanan varsa beni de bilgilendirin.
    Bu iki parfüm neye benziyor.Yani ağır mı hafif mi?

Koku olarak nasıllar?Odundu baharatlı meyve ya da şekerli mi?
    Bu parfümlerin açık parfüm olarak hangisini önerirsiniz.(DP - David Walker gibi.)Hangisi gerçeğe yakındır.
  • Hugo boss bottled esmer tene gider mi arkadaslar

• Farkedilebilirliği yuksek bir parfum onerisi alabilir miyim yaz icin

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    calvin klein euphoria için mart 2013 üretim eski mi? kalıcılığını ne zaman yitirir?
    Teşekkürler
  • 8 Parfüm Arasında Kaldım Beyler Yardım Eder Misiniz 2 Tane Alıcam Hangilerini Almalıyım.

1)Hugo Boss Classic
    2)Diesel Fuel For Life
    3)Bvlgari Pour Homme Marine
    4)Bvlgari Pour Homme
    5)Lacoste Eau De Lacoste L.12.12
    6)Paco Rabanne 1 Million
    7)Davidoff Cool Water
    8)Diesel Parfüm Diesel Only The Brave
  • Merhabalar. Bvlgari aqua kullanıyorum. kalıcılık konusunda biraz geri kaldığını düşünüyorum. Baktığım parfümlerden gucci guilty stud'ı beğendim. O da yeni çıktığı için hiçbiryerde indirimli bulamadım. Yine bu tarz önerebileceğiniz ferah aromatik kokular var mı? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

bleu de chanel 300 lira ya :D bellamola da da yok alamıyorum bir türlü dün tekin acara gittim denemek için teko kaldırmış chanel parfümlerini öyle dedi görevli bayan

ben balerin.com'dan 210 liraya aldım.
  • beyaz ten 25 yasında BAYAN icin yazlık-baharlık koku tavsiyesi arıyorum.
    bi kac tane yazı okudum bide isin profesyoneline sormak istiyrmm acil cvp lutfen
  • Merhaba. Hafif, kalıcı ve hoş kokulu bi parfüm önerebilir misiniz ? Yaş 20. Yağlı bir cilde ve hafif kavruk bir tene sahibim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psdsisyagghcao -- 14 Mart 2014; 4:11:39 >
  • bayanların en beğendiği kokular:

Chloe Love
    Miss Dior Cherie
    Flora by Gucci
    Bvlgari Pour Femme
    calvin klein beauty

kaynak: kadıınlar klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Mart 2014; 15:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psdsisyagghcao

Merhaba. Hafif, kalıcı ve hoş kokulu bi parfüm önerebilir misiniz ? Yaş 20. Yağlı bir cilde ve hafif kavruk bir tene sahibim :D

fendi acqva, joop nightflight bunları bi dene
  • Selam kalıcılığı iyi olan ve kokusu insanı baymıyacak bir koku arıyorum yaşım 18 tenim yağlı esmer ile beyaz ten arasında birşeyim

kullandığım kokular
    armani code - hiç beğenmedim
    one million - çok ağır
    diesel the brave only - kalıcılık güzel birazcık ağır gibi
    diesel fuel for life - aklımda olan bir koku deniyeceğim ileride
  • Konuyu açan arkadaş forumu mu bıraktı?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89246716

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.