Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu başlatan @sesar adlı kullanıcıya ulaşmam gerekmekte parfüm hususunda ? Bu konuda ne yapabileceğimi bilen birisi var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzyfbc -- 3 Şubat 2014; 5:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qowboy55

Givenchy Xeryus Rouge sizce nasıldır?

odunsu sıcak baharat yapısı var, kalıcılık ortalamanın üstünde genelde beğenilir, tavsiye ederim
  • 212 men açık parfüm kodunu verebilecek olan varmı? Internetten alabileceğim ve kokuyu gerçekten benzeten bir firma olsun yani siz aldığınız yeri beğendiyseniz öyle verin kodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burberry classic nasıldır ? önümüz ilk bahar ve yaz için uygunmudur değilse tavsiye var mı ? limit 200 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar burberry classic nasıldır ? önümüz ilk bahar ve yaz için uygunmudur değilse tavsiye var mı ? limit 200 lira.

+1

• Blade racer tavsiye eder misiniz, arkadaş tavsiye etti. Uzmanlara danışmadan almayayım dedim Sizce nasıldır (Parfüm ve Deo)
  • quote:

Arkadaşlar burberry classic nasıldır ? önümüz ilk bahar ve yaz için uygunmudur değilse tavsiye var mı ? limit 200 lira.

200 liraya çok daha iyi parfüm bulabilirsiniz. Burberry Classic'e kötü demiyorum ama limitiniz 200 lira ise başka parfümlere de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

200 liraya çok daha iyi parfüm bulabilirsiniz. Burberry Classic'e kötü demiyorum ama limitiniz 200 lira ise başka parfümlere de bakabilirsiniz.

Ne gibi hocam ?

• merhaba arkadaşlar

evoria.com dan 212 men aldım ama bana gönderilen parfümün kutusu farklı. 212 men nyc yazıyo kutuda. arada fark var mıdır ?
  • ted lapidus pour homme

kullanan var mı yada koklayan nasıl

biraz klasik koku
  • Arkadaslar mizu dan parfum alan var mi ?

Just cavalli 90ml Hepsiburada da indirimli ordan almayi dusunuyorum.

Mizu dan da armani aqua veya calvin klein one shock almayi dusunuyorum orjinal midir? Alan kullanan var mi?

• crankestain kullanıcısına yanıt
    Mavili olanı daha güzel bence.

• snow-leopard S kullanıcısına yanıt
    Mizuda ck parfümlerinde sahte olduğuna dair birsürü şikayet var bence n11 bella mola dan alsan daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurşun Polis

Mizuda ck parfümlerinde sahte olduğuna dair birsürü şikayet var bence n11 bella mola dan alsan daha iyi olur.

Bellamola guvenilir sitemidir sahte parfume denk gelmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

ted lapidus pour homme

kullanan var mı yada koklayan nasıl

biraz klasik koku

Kaç yaşındasınız 50'in üzerinde değilseniz yaklaşmayın bile. Pişman olursunuz aldığınıza.
  • snow-leopard S kullanıcısına yanıt
    Bellamola.com, yıl boyunca parfüm’den, cilt bakım ürünlerine, kozmetikten, saç bakımına, kozmetik ve kişisel bakım ihtiyaçlarınıza dair dünyaca ünlü markaların %100 orijinal ürünlerine, çok özel indirim avantajlarıyla sahip olmanızı sağlar.

Bence mizudan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurşun Polis

Bellamola.com, yıl boyunca parfüm’den, cilt bakım ürünlerine, kozmetikten, saç bakımına, kozmetik ve kişisel bakım ihtiyaçlarınıza dair dünyaca ünlü markaların %100 orijinal ürünlerine, çok özel indirim avantajlarıyla sahip olmanızı sağlar.

Bence mizudan iyidir

Teșekkur ederim hocam

• Öncelikle Merhabalar ben Hugo Boss Boss Givenchy Pi Hugo Boss Hugo kullandım fakat hiçbiri gün boyu üstümde kalmadı.Kumral tene sahibim acaba seçtiğim parfüm mü yanlış sıkış biçimim mi ve yaz için kumral bir erkeğe önerebileceğiniz kalıcı olan bir parfüm var mıdır?(20li yaş)
  • erehyan kullanıcısına yanıt
    Yaz icin suanda bvlgari aqva oneririm. Onun disinda ck be guzel fakat beklemek lazim son notalari daha guzel oluyor. Bir de martta ck one summer edition 2014 cikiyor muhtemelen gecen serileri gibi harika bir koku olacak. Netten arastirirsaniz notalari falan cikiyor ama ingilizce.. Turkce incelemeye rastlamadim. Bir de son olarak azzaro chrome var. cok begeniliyor ben edindim bir tane ama sonradan pisman oldum. Metalik geldi bana cok. Ama siz yine de bi bakin derim. Ayrica bleu de chanel i de ben cok begenirim sanirim sizin teninize uymamis. Iyi gunler dilerim

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.