Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: ken2727

merhaba arkadaşlar.herkese mutlu yıllar.benimde yeni başladı sayılır bu parfüm meraki.genelde orjinal parfümlerden almaya calisiyorum.önceden açık aliyordum.ama acik parfümler biraz alerjik etki yapiyor bende.gecenlerde tester parfüm satan bir mağazadan thierry mugler angel men aldim.fiyatları uygun diger orjinal parfümlere göre.ancak kalıcılığı ve farkederligi pek beni tatmin etmedi.normalde kalıcılıyla bilinir a-men.bende cok cabuk ucuyor.belkide benim sansima böyle cikti,diger parfümleri nasil bilmiyorum.acaba bu tester parfümler hakkinda bilgilendirebilirmisiniz?orjinallikleri hakkında ne düşünüyorsunuz eger kullananiz varsa önceden.benim diger kullandigim parfümler: one million,joop pour homme,drakkar noir ve eternity.şu an elimdekileri kullanirim.yaza dogru bir parfüm daha almayi düşünüyorum. L'Eau D'Issey ve ya versace eau fraiche seceneklerim arasinda. biraz daha paraya kıyıp terre d'hermes ve ya dior intense den birini de alabilirim.netten parfüm alacak arkadaşlara mizu ,bellamola gibi siteleri tavsiye edebilirim.ben genelde bu sitelerden aliyorum.ayrıca markafoni ve trendyollardaki parfüm kampanyalarini da takip edebilirsiniz.n11de de fiyatlar uygun.

thierry mugler a men, kalıcı olmadıysa senin tene sırf esans döksek yine uçar gider

şaka bir yana o parfüm bayatlamış olabilir etkisini yitirmiş olabilir kokuyu pek sevmem ama kalıcılığı uzun ömürlülüğü çok iyidir

tester parfümler normal bildiğin parfüm orjinalliğinden eminsen bir farkı yok

quote:

thierry mugler a men, kalıcı olmadıysa senin tene sırf esans döksek yine uçar gider

şaka bir yana o parfüm bayatlamış olabilir etkisini yitirmiş olabilir kokuyu pek sevmem ama kalıcılığı uzun ömürlülüğü çok iyidir

tester parfümler normal bildiğin parfüm orjinalliğinden eminsen bir farkı yok

aynen dogru söylüyorsun.normalde o kadar sıkmama,etraftakilerin baygınlık geçirmesi lazim. ama kendime bile kokmuyor bir süre sonra.bu aldigim tester a-men

metalik bir şişede. biraz da yıpranmış şişesi.dedigin gibi beklemiş olabilir.şu anki sürümü kauçuk şişede satiliyor.kış için fena parfüm degil,biraz agır olsa da.

en iyisi orjinalden şaşmamak.ne kadar orjinal dense de bu testerler, bende şüphe bırakacak gibi...artik denemiş olduk. 40,50 lira daha ekleyip üstüne netten orjinali de alinir rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

merhaba yaşım 17 açık parfüm alacağım ve aklımda 4 tane parfüm adı var sizce hangisi
    black xs
    black code
    one million
    hugo boss
    veya baska bir öneriniz varsa alabilirim

black xs i tek geçerim aralarında.kış için ideal parfüm.bir keresinde kız oturmuştu yanıma ünide xs i sürdügümde.başka vanilyalı tatlımsı parfümlerden hoşlaniyorsan,

yaşına göre versace blue jeans, lolita lempicka yi öneririm.jean paul gaultier le male de iyidir.1 millionun kokusunu da çok severim ama,şu sıralar herkeste çok yaygın.

dışarda abartısız üç kişiden birinde 1 million kokusunu duyabilirsinburberry classic,rochas ,armani code bunlarda etrafta çok yaygın.bence parfüm kişiye özel olmalı.

herkeste ayni koku olunca pek birsey ifade etmiyor.1 millionu kullanmiyorum bile ,pek fazla pişti olmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken2727

quote:

merhaba yaşım 17 açık parfüm alacağım ve aklımda 4 tane parfüm adı var sizce hangisi
    black xs
    black code
    one million
    hugo boss
    veya baska bir öneriniz varsa alabilirim

black xs i tek geçerim aralarında.kış için ideal parfüm.bir keresinde kız oturmuştu yanıma ünide xs i sürdügümde.başka vanilyalı tatlımsı parfümlerden hoşlaniyorsan,

yaşına göre versace blue jeans, lolita lempicka yi öneririm.jean paul gaultier le male de iyidir.1 millionun kokusunu da çok severim ama,şu sıralar herkeste çok yaygın.

dışarda abartısız üç kişiden birinde 1 million kokusunu duyabilirsinburberry classic,rochas ,armani code bunlarda etrafta çok yaygın.bence parfüm kişiye özel olmalı.

herkeste ayni koku olunca pek birsey ifade etmiyor.1 millionu kullanmiyorum bile ,pek fazla pişti olmamak için.

fikirleriniz için teşekkürler hocam söylediklerinizi dikkate alacagim pisti olmak önemli değil benim için kokusu kalici güzel ve ilgi çekici olmasi benim için yeterli bir kriter gerisini takmam kafaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♛TR

quote:

quote:

Selamlar,

Yeni parfüm alıcam, öneri yapabilir misiniz acaba?

Şu anda Davidoff The Game kullanıyorum ve çok memnunum fakat bitmek üzere ve bir değişiklik olsun diye yeni parfüm alıyorum.

Nasıl bir koku aradığımı bilmiyorum ama şöyle takım elbiseli kaslı birini (ben değilim ama kafamdaki benim) düşün ona uydurabildiğiniz bir parfüm var mı acaba?

Teşekkürler.

dior homme intense

Teşekkürleer
    Edit: Hocam önerebileceğin başka parfüm var mı acaba? denemeye gitmişken onlarada bakarım

212 vip men olabilir, terre hermes olabilir, ama ben dior u beğeneceğini düşünüyorum

lancome hypnose, chanel allure home sport eau extreme, ysl m7

bunları bi dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Merhaba. Kış için portakal ve sıcak şarabı andıran bir erkek parfümü arıyorum, pek parfümden anlamam, ancak aradığım koku renk olsaydı "turuncu" olurdu sanırım. Böyle bir öneriniz var mı?

hugo boss orange deneyin derim

ek olarak terre hermes, chanel allure serisi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Yeni parfüm alıcam, öneri yapabilir misiniz acaba?

Şu anda Davidoff The Game kullanıyorum ve çok memnunum fakat bitmek üzere ve bir değişiklik olsun diye yeni parfüm alıyorum.

Nasıl bir koku aradığımı bilmiyorum ama şöyle takım elbiseli kaslı birini (ben değilim ama kafamdaki benim) düşün ona uydurabildiğiniz bir parfüm var mı acaba?

Teşekkürler.

dior homme intense

Teşekkürleer
    Edit: Hocam önerebileceğin başka parfüm var mı acaba? denemeye gitmişken onlarada bakarım

212 vip men olabilir, terre hermes olabilir, ama ben dior u beğeneceğini düşünüyorum

lancome hypnose, chanel allure home sport eau extreme, ysl m7

bunları bi dene bakalım

Oooh çok iyi oldu bugün bunları deniyorum saol tekrardan
  • lacoste essential, blanc ve essential sport için ne dersiniz? kokusu hakkında çok iyi yorumlar okudum deneyeceğim de ama kalıcığı en önemli sorun. bazı yerlerde 3 saat diyor bazılarında 12 emin olamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trendelenburg -- 3 Ocak 2014; 19:40:19 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ck intense ve diesel only brave tattoo arasında kaldım kalıcılık ve koku bakımından hangisini tavsiye edersiniz?
  • Merhaba, ben Burberry London Special Edition for Men kullanıyordum ancak artık bulunması çok zorlaştı bunun yerine (kokusu buna benzer) hangi parfümü önerirsiniz?

Aklımda John Varvatos the Vintage var ama bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Merhaba, ben Burberry London Special Edition for Men kullanıyordum ancak artık bulunması çok zorlaştı bunun yerine (kokusu buna benzer) hangi parfümü önerirsiniz?

Aklımda John Varvatos the Vintage var ama bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

John Varvatos Vintage çok klas ve hoş bir parfüm hocam. Şimdi dekanttan bileğime sıktım ve kokluyorum, Çiçeksi, hafif deri etkisi var ama ağır değil. Sentetik kokmuyor, burnu yormuyor. Her tarz giyime uyabilecek bir yapıda. Benim de alınacaklar listemde bu parfüm.
  • 17 yaşındayım kışlık parfüm olarak burberry classic ve rochas arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur rochas ın kokusunu bilmiyorum
  • Yorumunuz için teşekkür ederim sizin gibi parfüm tecrübesi olan birinden bunu duymak güzel oldu, peki london special'a benzerlik konusunda düşünceniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Yorumunuz için teşekkür ederim sizin gibi parfüm tecrübesi olan birinden bunu duymak güzel oldu, peki london special'a benzerlik konusunda düşünceniz nedir?

Rica ederim hocam fakat London Special'ı hiç koklamadım. Malesef bir şey diyemeyeceğim. Bir de eğer mümkünse denemeden almayın parfümü.
  • Hocam otobüste yoğun portakalımsı turunç kokusu gibi bir kokuya denk geldim, ama harbiden süper kokuyordu. Sizce hangi ürünler olabilir ?
  • tommy hilfiger cologne spray parfüm nasıldır ? Daha önce kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam otobüste yoğun portakalımsı turunç kokusu gibi bir kokuya denk geldim, ama harbiden süper kokuyordu. Sizce hangi ürünler olabilir ?

terre hermes, hugo boss orange, chanel allure homme sport, boss in motion hugo boss,

bunlardan biri olabilir
  • quote:

17 yaşındayım kışlık parfüm olarak burberry classic ve rochas arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur rochas ın kokusunu bilmiyorum

joop homme wild öneririm
  • quote:

quote:

17 yaşındayım kışlık parfüm olarak burberry classic ve rochas arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur rochas ın kokusunu bilmiyorum

joop homme wild öneririm

siparişi geçmiştim hocam teşekkür ederim tavsiyenizden dolayı
  • 17 yaşındayım arkadaşlar aradığım cins çevremdekilerin ilgisini çekecek bir türden istiyorum kalıcı olsun kış aylarına uygun ve ağır koku olmasın teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.