Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SafakGTR

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Beyler v de vakko nasıldır ?

Biraz ağır, genç işi değil.

Saygılar...

Bakalım hocam aldım artık kız arkadaşım da beğendi bitene kadar böyle artık :) Bitince lacoste essential dusunuyorum ne dersiniz ?

Eğer bu tip biraz daha ileri yaşa hitap eden kokuları seviyorsan, Armani GIO (EDT'dir) veya Armani GIO Essenza (EDP'dir) tavsiye ederim.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler v de vakko nasıldır ?

Biraz ağır, genç işi değil.

Saygılar...

Bakalım hocam aldım artık kız arkadaşım da beğendi bitene kadar böyle artık :) Bitince lacoste essential dusunuyorum ne dersiniz ?

Eğer bu tip biraz daha ileri yaşa hitap eden kokuları seviyorsan, Armani GIO (EDT'dir) veya Armani GIO Essenza (EDP'dir) tavsiye ederim.

Saygılar...

Teşekkürler hocam bir kaç ay sonra rahatsız ederim alacagım zaman

iyi forumlar.
  • hava buz gibi.bol bol sıkın kışlık kokuları tam zamanı test için....

• Orijinale en yakın doldurma parfüm markası hangisi arkadaşlarım.

• Kış için bir parfüm arıyorum baharat deri odunsu kokular tercih sebebi, kalıc, ağır ve hızlı yayılan birşey istiyorum. Hermes kullanan çok arkadaşım var o yüzden onun dışında burberry brit rhytm önerdiler internette kötü yorumlar okudum öyle mi bilmiyorum, siz ne öneriyorsunuz?

• K4NAME kullanıcısına yanıt
    Burberry Britt Rhythm tavsiye edebilirim. Kokusu oldukça güzeldir.
  • Ulan altüst bir parfüm yok profesor mus

• sesar kullanıcısına yanıt
    Mrb joop homme nasıl bir parfüm? Farkedilirliği ve kalıcılığı nasıl? Teşekkürler ederim

• elimde 2 adet Versace Pour Homme EDT Spray Erkek Parfüm var 50 ml duty free den almıştım tanesini 100 TL den vereceğim
     Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloves -- 31 Ağustos 2015; 13:33:09 >
  • datxhum kullanıcısına yanıt
    Orjinale en yakın açık parfüm parfüme ve markaya göre değişir mesela Tom Ford black Orchid bargello paco rabanne one million d&p gibi sitede bir arkadaş açık parfüm satıyor esans ve kalite oranı bir hayli yüksek kokuları da çok iyi tutturmuş yorumları da çok iyi 5 şişe aldım farkedilirliği ve kalıcılığı maksimum

• Nikos Sculpture almayı düşünüyorum.Sizce hangi markadan alayım.Hangisi gerçeye yakındır biliyormusunz?DP - Loris Parfüm - Bargello gibi....
  • İlk orjinal parfümümü diesel only the brave aldım ilk aldığımda güzeldi ama baydı artık. Gio yu çok beğeniyorum kenzoda öyle. Esmer tenliyim. Kalıcı olmasını istiyorum . Bana önereceğiniz parfüm var mıdır?

• Hocam özel mesajınız kapalı, dönüşü alabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kime özel mesaj rumuz yazarmısınız.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

kime özel mesaj rumuz yazarmısınız.?

Konusu açan arkadasa ama sizde yardimci oluyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Hugo Boss Dark blue geldi ama biraz keskin kokuyo gibi geldi. Sıktıktan sonra nasıl oluyo terübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • bana toprak kokulu parfüm önerebilir misiniz?
  • Kışlık parfüm önerisi alabilirmiyim en fazla 200 lira olursa güzel olur bütcem o kadad

• bende toprak kokusuna tercih ediyorum, Burberry London şimdiye kadar bulabildiğim en doğru tercih
  • Beyler trendyolda bi kampanyaya denk geldim. 1 alana bir bedava kampanyasi vardi parfumde. 212 men nyc 30 ml parfumu aldim 2 kutu. Toplam kargo ile birlikte 80 lira odedim. Kutusu 40 tl ye geldi.

Parfumu daha once kullanmadigim icin sadece 2 li paket aldim. Begendigim tanidigim bi parfum olsa 3 er 5 er paket daha alirdim. Piyasada 70 lira kutusu ortalama. 40 a aldim bakalim gelsin yorumu da yazarim. Aklima gelse bu parfumu burada sorar iyi geri donus alirsam baya siparis verirdim ya.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.