Şimdi Ara

Proficiency Sınavı Hakkında Bilgisi Olanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeditepe Üniversitesinde okuyorum. Ve bugün Finallerin sonuçları açıklandı. B kurunda kalmışım. Bizim okul C-B-A kurlarından oluşuyor.Yani ben B kurunda kaldığım için yaz okulunda B kurunu tekrar alıcam ve böylece A kuru güz dönemine sarkmış olacak. Ben bunu istemiyorum Eylül ayında ki proficiency sınavına girerek Eylülde direkt bölümden başlamak istiyorum.

Prof. sınav hakkında bilgisi olan arkadaşlara sorularım

1- proficiency çok zor bir sınavmıdır ?

2- 3 aylık bir çalışmayla geçmek ne derece mümkündür ?

• proficiency sınavı her yerde aynımı bilmiyorum ama bizimkinde listening,writing,use of english and reading den oluşuyo.Eğer grammar bilgin iyiyse use of english i rahat yaparsın.Kelime bilgin iyiyse ve okuduğunu anlayabiliyorsan reading i de yaparsın.Listening içi kulağın ingilizceye yatkın olmalı bunun için de bol bol ingilizce dizi,film izlemeli ve haber dinlemelisin.Writing bence en kolayı ama bunun içinde grammar ve kelime bilgin iyi olmalı ayrıca eğer türkçe de iyi yazamıyosan ingilizcede yazman beklenemez.2-3 aylık çalışmayla geçilebilir,tabi sınavınızın zorluğuna da bağlı.Tavsiyem seviyene uygun bol bol kitap oku,ingilizce altyazılı film izle hergün.Altyazısız çizgifilm izle.İngilizce günlük tut yada kısa hikayeler v.s yaz.Grammar konularını tamamla.Muhtemelen geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.