Şimdi Ara

Profil Hatası (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows her açılışta kendine yeni bir profil atıyor ve masaüstü tertemiz ilk kurulum aşamasına dönüyor. Kendim bazı ayarlar yaptım ikicil profilleri kaldırdım. Hizmetlerden bazı ayarları devre dışı bıraktım. Hatta xp cd si ile onar çekip hata gidermeye çalıştım. Yinede profil sonu varbu sizce neden kaynaklana bilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert_control -- 6 Mayıs 2008; 0:06:57 >

• Hehe geçmiş olsun :)
    Benim de başıma gelmişti sebebi de Tune Up Utilities oldu.Bilmediğim yerlerini kurcalamıştım programın :)
    Geri getirebileceğini sanmıyorum.Bunun yerine

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Geçmiş olsun ama hiçbir şekilde eski kullanıcı ile oturum açabileceğini sanmıyorum.
    Yeni bir kullanıcı açacaksın,ondan kullanacaksın artık ama merak etme eski kullanıcının dosyaları kaybolmadı.C sürücüsünde document and settings e girersen o kullanıcıya ait tüm dosyaları görebilirsin.
    Eğer ben herşeyi yeniden oluştururum diyorsan oradan gerekli dosyaları alıp kullanabilirsin ama bu yeni açtığım kullanıcı eskisi ile aynı olsun diyorsan şu yolu izleyeceksin:
    Bu makalede açıklamış Bill Amca
    http://support.microsoft.com/kb/811151

• Hehe bu sorun büyük yine de saol
  • badana olmuştu vista 32 bit kullanıorum. otorum geçici profille açıldı die sana olanın aynısı ben arkadaşların dediği gibi yaptım yeni bi kullanıcı oluşturdum sonra eski kullanıcıdan belgeleri aldım ve tekrar yeni kullanıcıya yerleştirdim sonra eski kullanıcıyı sildim. neden kaynaklandığını bilmiorum ama çok gıcık bi hata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.