BMW F30 3.16i / Yardım Lütfen..
Arkadaşlar merhaba 2014 model 3.16i aracım geçen hafta motor tahrik uyarısı verdi direk servise götürdüm ve bobin arızası olduğu tespit edildi. Bobinlerin 1'i değişti ancak diğer üçünü değiştirmedik o an maddi durum el vermedi çünkü. Aracım yazılımlı 30 bin km'de yazılım atmıştım şu an aracım 100 binde çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Serviste ki arkadaşta yazılımla bir alakası olmadığını ömrünün dolduğunu söyledi. Her neyse diyeceğim odur ki bobinlerin hepsini değiştirmem lazım birini değiştirip diğerlerini değiştirmemek saçmalık ötesi çünkü. Çalışan arkadaş F30'lar da Peugeot motoru kullanıldığını söyledi çok şaşırdım açıkcası çünkü BMW'nin kendi ürettiği motor olduğunu sanıyordum bu zamana kadar. O yüzden orjinal BMW bobini değilde peugeot motorlarında kullanılan bobin takıldı ''Delphi Technologies''. Tüm bobinleri değiştiricem kendim almak istiyorum bu araç için kullanılan bobin nedir veya önerebileceğiniz bir marka var mı? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Ekstra olarak bir sorum daha var aracın yazılım güncellemesinin geldiğini söylediler ancak yapılırsa yazılımın gideceğini de söylediler bu yüzden şimdilik yaptırmama kararı aldım. Yazılım güncellemesini öneriyor musunuz kesinlikle yapılması gereken bir şey mi ? Yoksa yapılmasa da olur mu? Teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar bi yardımcı olun
|
Yine TRT Yine Aynı Film
|
Burun Eti Ameliyatı
|
Kupon tuttu mu beyler bi bakın lütfen
|
Facebook'un Yeni Gözdesi Fotoğraf Makinesi
|
Magnum Sandwich
|
Shamur
|
Donanım Haber Yılı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.659 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun