Evet beyler dediğim gibi facebookun yeni gözdesi fotoğraf makinesi kafiyeli oldu lan aslında. Neyse günümüz face'in de her 3 kişiden 2'si Fotoğraf Makinesini sol gözüne yapıştırıp telefonla fotoğraf çekiyor. Ben bu olayı kıskandım hacılar zoruma gidiyor ve sonunda karar verdim ben de fotoğraf makinesi alıp kendime çok seksi bir profil resmi yapmak istiyorum. Amacım şu biraz fantezi olucak ama tenis raketi ile topa vurduğum an çekicem fotoyu vurucam kırbacı vurucam kırbacı uzun lafın kısası fotoğraf makinelerinden hiç anlamam kullandığım oldu mu ? bir kaç kez elimle okşadım :D Babam'dan bana fotoğraf makinesi almasını istedim nasıl alıyım diyince mal gibi tökezledim. Büyüklerden istiyorum geçen fiyatlara bakarken 7 milyarlık vardı direk sayfayı kapattım allahtan babam görmedi. Yardımcı olun işte panpalar nasıl bir fotoğraf makinesi alabilirim ?
146 Mp.
Bu devirde fotoğraf makinası mı kaldı la al bir telefon geç
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
146 Mp.
Fiyat nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: nalsa1
quote:
146 Mp.
Fiyat nedir ?
2.5 milyar ama sen yabancı değilsin 1 milyara bırakayım
quote:
quote:
quote:
146 Mp.
Fiyat nedir ?
2.5 milyar ama sen yabancı değilsin 1 milyara bırakayım
Hacı biraz daha in, heves etmiş eleman
@dark territory Yok kardeş sağolasın kalsın. Beyler bırakın konuyu vazgeçtim almıyorum makina falan. Bu ne lan böyle fiyat mı olur
quote:
@dark territory Yok kardeş sağolasın kalsın. Beyler bırakın konuyu vazgeçtim almıyorum makina falan. Bu ne lan böyle fiyat mı olur
Koydugum foto eski bi foto makinesine ait Nerden baksan 40 yıllık var Ama tabiki professional foto makineleri pahalı, dijital foto makinesi al bence 250-300e falan
lomo al havan olsun.
Optima 200'ü öneririm güzel çekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme