andorid kılıt ekran sıfresı YARDIM
arkadaslar selam
kılıt ekranı sıfresını unuttum . bırcok seye bakltım ınternetten kafam karıstı. adb kurmalar, vs vs . gmail sıfresını bılıyorum ama telefonu yedeklememıstım
adım adım anlatacak bırısı varsa cok makbule gecer . ozelden de yazabılır ucretı karsılıgı da olabılır
sımdıdıen tesekkurler
Bmw gran coupe : 216 d mi 218i mi? Ya da?
Herkese merhaba
bu arabayı almak uzereyım acıkcası 300 bin sıfır faiz beni cezbediyor ama bazı kuskularım yok degil
bayılerde 218 benzınlı sıfır arac su an yok sadec benzınlı var o yuzden benzınlı olursa 2. ele yonelecegım
-216 d ve 218 i arasında hızlanma acısından cok buyuk fark var mı reelde?
-iki motor arasındakı beygır gucu farkı sizce cok fark edermı?
-dizel motor gurultusu kabınde benzınlıye gore daha fazla hıssedılıyor mu?
asıl soru ıse bmw 2 ıle bmw 3 kasa arasında 120 bın gıbı bir fiyat farkı var. 2. elde fazlasıyla cok az kullanılmıs bmw 2 gc goruyorum. sizce ınsanlar memnun kalmayarak satısa mı cıkarıyorlar? bu kısmı 2 kasayı satmak ısteyenler ozellıkle cevaplarsa cok sevınırım arkadaslar. 10 yıllık arabamı degıstırıp borca gırerek almayı dusunuyorum bu konuda degerli goruslerınız onemli . tesekkurler
bmw gran coupe 2020 : 216d mi 218i mi yardımlarınız lutfen
Herkese merhaba
bu arabayı almak uzereyım acıkcası 300 bin sıfır faiz beni cezbediyor ama bazı kuskularım yok degil
bayılerde 218 benzınlı sıfır arac su an yok sadec dizel var o yuzden benzınlı olursa 2. ele yonelecegım
-216 d ve 218 i arasında hızlanma acısından cok buyuk fark var mı reelde?
-iki motor arasındakı beygır gucu farkı sizce cok fark edermı?
-dizel motor gurultusu kabınde benzınlıye gore daha fazla hıssedılıyor mu?
asıl soru ıse bmw 2 ıle bmw 3 kasa arasında 120 bın gıbı bir fiyat farkı var. 2. elde fazlasıyla cok az kullanılmıs bmw 2 gc goruyorum. sizce ınsanlar memnun kalmayarak satısa mı cıkarıyorlar? bu kısmı 2 kasayı satmak ısteyenler ozellıkle cevaplarsa cok sevınırım arkadaslar. 10 yıllık arabamı degıstırıp borca gırerek almayı dusunuyorum bu konuda degerli goruslerınız onemli . tesekkurler
pc to fax ozellikli yazıcı !!
|
MEVCUT KASA A3 GOLF 7 SİPARİSİNİ İPTAL ETTİRTİR Mİ?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.837 (Bu ay: 710)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası