Şimdi Ara

bmw gran coupe 2020 : 216d mi 218i mi yardımlarınız lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arabayı almak uzereyım acıkcası 300 bin sıfır faiz beni cezbediyor ama bazı kuskularım yok degil

bayılerde 218 benzınlı sıfır arac su an yok sadec dizel var o yuzden benzınlı olursa 2. ele yonelecegım

-216 d ve 218 i arasında hızlanma acısından cok buyuk fark var mı reelde?

-iki motor arasındakı beygır gucu farkı sizce cok fark edermı?

-dizel motor gurultusu kabınde benzınlıye gore daha fazla hıssedılıyor mu?

asıl soru ıse bmw 2 ıle bmw 3 kasa arasında 120 bın gıbı bir fiyat farkı var. 2. elde fazlasıyla cok az kullanılmıs bmw 2 gc goruyorum. sizce ınsanlar memnun kalmayarak satısa mı cıkarıyorlar? bu kısmı 2 kasayı satmak ısteyenler ozellıkle cevaplarsa cok sevınırım arkadaslar. 10 yıllık arabamı degıstırıp borca gırerek almayı dusunuyorum bu konuda degerli goruslerınız onemli . tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulces -- 2 Ocak 2021; 15:43:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW 216d Gran Coupe ile BMW 218i Gran Coupe: Bir Karşılaştırma

BMW 2 Serisi Gran Coupe, şık tasarımı, pratik kullanımı ve yüksek performansı ile dikkat çeken bir otomobildir. Ancak, 216d ve 218i modelleri arasında seçim yapmak zor olabilir. Bu iki model arasındaki temel farkları ve hangisinin sizin için daha uygun olabileceğini inceleyelim.

Motor ve Performans

• 216d: Bu model, 116 beygir gücü ve 270 Nm tork üreten 1,5 litrelik üç silindirli bir dizel motora sahiptir. Yakıt verimliliği yüksektir, ancak performansı biraz sınırlıdır.
    • 218i: 218i, 140 beygir gücü ve 220 Nm tork üreten 1,5 litrelik üç silindirli bir benzinli motora sahiptir. Dizel modele göre daha iyi bir performans sunar.

Yakıt Verimliliği

• Dizel motorlu 216d, benzinli 218i'ye göre daha iyi yakıt verimliliği sağlar. Şehir içi kullanımda 100 kilometrede ortalama 4,8 litre, şehir dışında ise 3,9 litre yakıt tüketir.
    • 218i ise şehir içinde 100 kilometrede ortalama 6,3 litre, şehir dışında ise 4,9 litre yakıt tüketir.

Donanım Özellikleri

• İki model de benzer donanım özelliklerine sahiptir, ancak bazı küçük farklılıklar vardır. Her ikisi de LED farlar, 17 inç alaşım jantlar ve bir bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır.
    • 218i, ön park sensörleri, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar ve çift bölgeli klima kontrolü gibi ek özelliklere sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

• BMW 216d Gran Coupe kullanıcı yorumları: Kullanıcılar genellikle yakıt verimliliğinden ve pratikliğinden memnun kalırken, performansının biraz zayıf olduğunu belirtmektedir.
    • BMW 218i Gran Coupe yorum: Kullanıcılar genel olarak performansından ve donanım özelliklerinden memnundurlar. Ancak yakıt verimliliğinin dizel modele kıyasla daha düşük olduğunu belirtmektedirler.

Hangisi Senin İçin Uygun?

216d ve 218i Gran Coupe modelleri arasındaki seçim, kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Yakıt verimliliği senin için önemliyse ve performanstan biraz ödün verebiliyorsan, 216d iyi bir seçenek olabilir. Ancak daha iyi bir performans arıyorsan ve yakıt verimliliğinden biraz fedakarlık yapabiliyorsan, 218i senin için daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tasarımı çok çirkin, önü kurbağaya arkası mesai çıkışında yetiştirilmeye çalışılmışa benziyor. Gider CLA alırım yada A sedan alırım daha iyi. 1.3 163lük motor her 2 BMW 3 silindirlisini de döver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı ben begenıyorum 2 nin
    acıkcası Herkes cla daha ıyı secenek dıyor ama ben Yenı mercedes tasarımını cok sevemedim. Hem ıcı hem Dıs. Malzeme daha kaliteli evet. Daha premium duruyor ama ısınamadım ıc tasarımına.

• 216 d kullandım. performans çok iyi. kabine hiç ses almıyor.Dışardan bile benzinlimi dizel mi terettüt te kalıyor insan.Tüketim şehir içi 5 lt yi fazla geçmez.Vites geçişleri falan güzel.320 d (f30)den daha iyi ses ve performans açısından.Arka tavan yüksekliği biraz yetersiz.Araç dizaynını beğeniyorsanız çok güzel.Bmw nin 3 silindirli(dizel ve benzinli) motorlarını beğeniyorm.Başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 29 Aralık 2020; 15:13:18 >
  • Dostum ben 15 gün önce aldım 218 i, çok memnunum. Dizel mi alsam diye tereddüt etmiştim. Önceki aracım 2012 Model 320D idi. Yakışından çok memnundum. Ancak bu da aldıktan sonra tereddütlerimi giderdi. Gayet iyi yakış değerleri, performans olarak da çok memnunum. 3 serisinden sonra biniyo olmama rağmen memnunum. Dış dizaynı zevk meselesi, ben çok beğendim. İçiyse tartışmaya açık bile değil. Harika. Özellikle executive paket almanı öneririm. Sonuçta 2-3 sene önce bu teknoloji hayaldi. En azından ciddi paran olmalıydı bu ekranlara filan sahip olmak için. A serisi sedan demişler, onu ben de düşündüm ama arada sınıf farkı var. Cla demişler, e onun için de üstüne epey para ilave edeceksin) bence yapıştır hiç düşünme.

• bugun ikame 216 d verdiler

baktim bismillah paketi 485 tl

zaten satamiyor da, alana ne gordun de aldin derim yani. felaket bi araba

hicbir ozelligi yok

• Ozellikle begenmediz neler oldu belirtirseniz sevınırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulces -- 2 Ocak 2021; 15:42:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silencer1905gs S kullanıcısına yanıt

Cevap ıcın tesekkurler. Yenı 3 kasa almaya deger ı sızce arada 100 bin fark var?

• JN008 J kullanıcısına yanıt

2. Ci elde cok fazla 2 gran coupe az km satlık var nedenini bilmiyorum ama acaba insanların beklentisini karsılamadı mı diye dusunmuyo diilim.

Once 2 alıp sonra olmadı 320 ye gecebılırım ben de

• kulces K kullanıcısına yanıt

yeni 3 kullaniyorum

balata degisimi icin ikame olarak 216d gc verdiler.

tip: hic begenmedim. arkasi bi felaket. ama zevk goreceli dersek ayri tabi

fiyat: executive donanimli sportline 526, m paket 556 tl gorunuyor sitede. % 5 indirim olacak bu fiyattan

performans: cok kotu. 116 bg, 3 silindir, ama bu kadar kotu beklemiyordum. ara hizlanmalar felaket, hizlanmiyor

start stop: cok sarsintili

yakit: dusuk, her dizel gibi

ici kucuk, bagaji kucuk

ikisi arasindaysaniz, butce de varsa direk 3 alin derim. hem spor, hem aile araci, hem performansli. tek dezavantaji sehirici yakit olur. sifir sart degilse iyi fiyatta executiveli az km araclar var sahibindende

illa dizel olacaksa farkli markalara bakardim ben. parasinin arabasi degil 216. satarken de daha zor olur

• Ben 1hf icinde 216 d ve yeni 320i kullandim.Benim aracim 320 d.Torku cok yuksek ve performansi da çok iyi.

216d nin peformansi benim aracimi aratmadi.ses izolasyonu cok iyi.

Ancak 320i de aracin kalkisinda ve dusuk hizlarda agirligini tabir yerinde ise omuzlarimda hissettim.Ayrica tuketimi de yüksek.

• 116 bg, 270 tork, 10.6 saniye aracin performansi 190 bg, 400 torklu, 7.2 saniye araci aratmadi

Gerçekten enteresan

Benim bildiğim ve kullandigim 320d den 2 tane 216d cikar

216 nin 10.6 saniyelik kalkışı rahatsiz etmedi. 320 nin 7.7 saniyesi ağır geldi. Peki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 2 Ocak 2021; 18:39:33 >
  • Bu nasıl bir kıyaslama anlamadım? 3.20 ile 2.16 nasıl aynı performans hissettiriyor?

Ben 2GC kullanmadım ama trafikte görüyorum, tipi de hoşuma gidiyor ama performans olarak benzinliside dizelide üzer.
  • Performans farkını hissetmeyenler bence sabah köprü dur kalk trafiğine girenler yada aracı kapalı otoparkta ileri geri yapanlar. 320D 216Dnin içinden geçer ileride durur bi daha geçer. 2 GC markaların hindistan veya çin pazarı için ürettiği saçma araçlara benziyor.

• cseyfe kullanıcısına yanıt

Araç daha hafif ve onden çekişli. o yuzden oyle bir his veriyor olabilir.320i (g20) yi 7.7 sn de 100 km ye cikarmak icin çok yüksek devir ve iyi benzin tuketimi gerekiyor.Ben ortalama bir kullanimdan bahsediyorum.Aslinda su anda tr de borusanin sattigi dusuk hacimli araclarin hepsi sikinti.

Bmw ye yakismiyor..Borusanin stratejisi..

birazda.yuksek hacimli araclari uygun fiyata getirme gayreti yok.düşük hacimlilerden cok daha fazla kazaniyor çünkü. Millet neye binerse binsin umrunda bile degil.Gaza basinca kıçını kaldirmaya mecali olmayan arabalari 1 milyona satiyorlar..

• JN008 J kullanıcısına yanıt

borusan stratejileri ile, 216d ve 320d performansinin yakin olmasinin ne alakasi var?

0-100 de arada 3.5 saniye var. 100 den sonrasini soylemiyorum bile. akil mantik almiyor gercekten

ya 216d niz yazilimli falan, ya 320d 500 bin kmdeydi

320 d den iyi demedim.Hiç yoktan iyi demek istedim.Yoksa ben 320d den memnunum.Güncel 520 d bile ayni performansi veremez.

3 silindirli bir motor için oldukca iyi dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

yeni 3 kullaniyorum

balata degisimi icin ikame olarak 216d gc verdiler.

tip: hic begenmedim. arkasi bi felaket. ama zevk goreceli dersek ayri tabi

fiyat: executive donanimli sportline 526, m paket 556 tl gorunuyor sitede. % 5 indirim olacak bu fiyattan

performans: cok kotu. 116 bg, 3 silindir, ama bu kadar kotu beklemiyordum. ara hizlanmalar felaket, hizlanmiyor

start stop: cok sarsintili

yakit: dusuk, her dizel gibi

ici kucuk, bagaji kucuk

ikisi arasindaysaniz, butce de varsa direk 3 alin derim. hem spor, hem aile araci, hem performansli. tek dezavantaji sehirici yakit olur. sifir sart degilse iyi fiyatta executiveli az km araclar var sahibindende

illa dizel olacaksa farkli markalara bakardim ben. parasinin arabasi degil 216. satarken de daha zor olur

Yorumunuz tamamen yanlı olmuş, arabanın iç tasarımının bile sizin 3 ten büyük farkı yok, 2.18 var bende, performans olarak 3.20 ye yakın, kaldı ki 3.20 performanslı bir araç ta değil, ön kısım genişlik 3 ile aynı, sadece arka dar, bence aracı çok gömmüşsünüz 3 le kıyaslayıp, sınıfına göre gayet iyi araç, kesinlikle alınır, şehiriçi çok güzel kullanılır. Ben ikinci araç olarak şehiriçi kullanıyorum, çok memnunum.

• murmuro M kullanıcısına yanıt

2 ile 3 ici ayni yani? :)

performans 320i ye yakin, 320d ye yakin

vay arkadas :)

Evet içi gayet benzer, sadece orta konsol biraz farklı, performans ta 3.20 i ye de yakın, neden bu kadar garip geldi ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.