arkadaslar merhaba.. esime araba aldıktan sonra sıra geldi benim aracı yenilemeye.. uzun suredir takip ettim ve 15 gun once golf 7 1.2 comft dsg icin kapora verdim . arac 15 gun icinde geliyor. aracı begenerek aldım ama aklım hala MEVCUT KASA A3 te. sahibinden de 1.2 tsi dsg ler 50-55 arasında ve golf 7 sıfır fiyatına az km mevcut kasa a3 alınabiliyor. a3 un ici cok heyecan vermese de kalitesi daha yuksek, sanki daha oturaklı gibi..fena halde takıldım . a3 u alırsam 2-3 yıl satmam diye dusunuyorum . senede 15000 km yaparım . o yuzden dizel dusunmedim a3 kullanan arkadaslar da varsa ozellikle kıyaslama yapabilirmi sormak isterim.biliyorum a3 daha fazla deger kaybedecek golf ten. aklıma simdi golf alıp a3 yeni kasalar geldikten ve fiyatları kampanyalı olduktan sonra a3 hayalimi gerceklestirmek var. siz ne dersiniz?
golf un + ları -yeni kasa -2. eli daha iyi -ici daha modern -daha tutumlu olması ( fabrika verilerine bakarak)
audi+ ları -kalite ve prestij algısı --kesinlikle mevcut kasa yeni kasadan daha guzel (aracın ici haric - subjektif olarak benim gorusumdur) audi - leri -yeni kasanın cıkmıs olması -ic donanımda eksiklikler -yedek parca ve masrafların yuksek oldugunu tahmin ediyorm -yakıt tuketimi
ilave ve paylasımlarınız icin tesekkurler simdididen
Kesinlikle Audi derim. Prestij ve sınıf farkı var.
Audinin dış tasarımı kesinlikle tartışılmaz daha iyi.Ama iç tasarım olarak ben golf 7 önde buluyorum.Ben ağır bir audi fanıyım ama fanboyluk yapmaya gerek yok.Açıkcası Audi olsun diye aynı motor aynı şanzuman kullanan arabaya fazladan 20 bin lira fazla para vermeyip bende golf alacağım.