Tamamen sessiz mouse var mı ?
Merhaba
Tüm tuşları sessiz olan bir mouse arayışındayım. Bulup denediğim modellerin sağ sol tuşları sessiz olsa da genelde orta ve diğer tuşlar yine ses yapıyor. Kullandığım program gereği orta tuş özellikle benim için çok önemli ve bilgisayarımı kütüphane gibi ortamlarda kimseyi rahatsız etmeden kullanabilmek için böyle bir arayış içindeyim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
4K @120hz HDR10+ HDMI Kablo Tavsiyesi (LG C1 - PC )
Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde amazondan bu ürünü satın aldım:
Ancak bu ürün ile PCyi televizyona bağladığımda, HDR açıksa ve 120hz de isem, görüntü belli sıklıklarla(10sn de bir) siyaha düşüyor. Bazı oyunlarda tamamen kesiliyor, bazı oyunlarda ise daha sık yapıyor.
60hze alırsam ya da HDR'ı kapatırsam windows üzerinden, sorun kalmıyor.
Sanıyorum kablo yetersiz, acaba bahsettiğim yükü kaldıracak bir kablo tavsiyeniz var mıdır ? 3M olması yeterli benim için.
Çok teşekkürler.
Merhaba,
Çalışma odam, televizyonumu koyduğum oturma odasının hemen yanı. Hatta çalışma odamdaki bilgisayar kasam ile televizyon arasında pratikte 2 metre bile yok. Ancak aramızda bir duvar var.
Merak ettiğim konu, elime matkap alıp, karşı odaya açılacak bir delik açabilir miyim ? Bu işin bir riski var mıdır ? Bu delikten bir hdmi, bir de usb uzatma geçeceğim ve karşı odada zaman zaman televizyon başında bilgisayar kullanabileceğim.
Ne yapmak istediğim anlaşıldıysa, alternatif çözüm önerileriniz de varsa seve seve dinlerim.
Çok teşekkürler .
RTX 3090/ RYZEN 5950x sistem
Merhabalar,
Eski sistemime veda edip yeni bir işlemci ve ekran kartı ile yola devam etmek istiyorum. 3B yazılımlar animasyon, video edit için kullanacağım bir bilgisayar olacak.
Düşündüğüm parçalar şu şekilde:
CPU:AMD Ryzen 5950x
ANAKART: ASUS ROG Strix X570-E Gaming
GPU: EVGA FTW3 RTX3090 (Bunu aldım, eski sistemimde kullanıyorum şu anda)
BELLEK: Gskill Ripsjaws 128GB 3600MHZ F4-3600C18Q-128GVK
SSD: Samsung 970 EVO 2TB
GÜÇ: FSP HYDRO 1000W
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Noctua NH-D15
Ne dersiniz ? Dikkat etmem gereken bir husus var mıdır ?
Bu sistemi eski kasam Thermaltake Level10 GT içerisine toplayacağım. Bugüne kadar 3 bilgisayarımı da burada sordum ve öyle oldum, yine DH'den bir onay almak isterim ^^
Teşekkürler.
WTO gümrük vergilerini kaldırıyor!
|
ekmek teknesi (max 15bin)
|
laptop bağlanıyor kasa bağlanmıyor( cozuldu )
|
Ekran Karti ile ilgili cok ilginc problem.
raid-0 ile achi yi birlikte kullanmak?
|
Depolama tavsiye(çok karıştı, lütfen yardım)
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 11.547 (Bu ay: 249)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware