Şimdi Ara

bilgisayar/tv bağlantısı için iki oda arasında duvar delerek kablo geçişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalışma odam, televizyonumu koyduğum oturma odasının hemen yanı. Hatta çalışma odamdaki bilgisayar kasam ile televizyon arasında pratikte 2 metre bile yok. Ancak aramızda bir duvar var.

Merak ettiğim konu, elime matkap alıp, karşı odaya açılacak bir delik açabilir miyim ? Bu işin bir riski var mıdır ? Bu delikten bir hdmi, bir de usb uzatma geçeceğim ve karşı odada zaman zaman televizyon başında bilgisayar kullanabileceğim.

Ne yapmak istediğim anlaşıldıysa, alternatif çözüm önerileriniz de varsa seve seve dinlerim.

Çok teşekkürler .

• hocam bence duvarı kafana göre delme yanlış bir yer delinebilir kombi boruları geçen yer falan varsa oradan belki kolay olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kombi borularıdirek zemine giriyor. Sanki duvardan değilde, zeminden dağıtılmış borurlar bu evde.

• triplepen kullanıcısına yanıt
    Kolon olmadıgından eminseniz delebilirsiniz.

Yalnız deldiginiz yerde elektrik hattı olmadıgından emin olun. Ayrıca tuğla değilde perde beton ise delmeyin. Benim bir duvarım perde betondu çiviyi bile zor çaktım.

Ayrıca deldiginiz zaman ses yalitiminida azalttiginizi unutmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • igneli kullanıcısına yanıt

ses yalıtımı çok önemli değil hocam, tek yaşıyorum. Elektrik hattı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ? Bir bilginiz var mı?

• triplepen kullanıcısına yanıt

Hocam deleceğiniz yerin tavanında abot ya da çevresinde priz varsa dikkatli olun.

Eğer yere yakın, tabandan delecekseniz muhtemelen herhangi bir engelle karşılaşmazsınız.

• Tabandan delmeyi düşünüyorum hocam. Zeminden 10cm yukarıdan, süpürgeliğin hemen üzeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.