Samsung Fold 2 sahipleri ?
Merhabalar,
Fold 2 almayi dusunuyorum yurt disindan ancak forumlarda hic fold2 sahipleri tarzinda bir konu bulamadim kimse bu telefona sahip degil mi acaba, sahip olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi?
Ayrica cok uygun fiyata fold2 satanlar goruyorum bunlar tabi yurt disi kutusuz ve hat takilamiyor (su an imei klanlama da mumkun degil bu cihaz icin) vs ancak bunun ustune 2. el olsa bile cok uygun fiyatlilar ve kullanilmis cihaz olamayacak kadar temizler (resimler yaniltici olsa bile gorup alacagimiz icin boyle bir sahtecilik yapmalarinin bir anlami yok diye dusunuyorum) yurt disindan bile sim locked ve tax free olsa dahi bu fiyata alamazsiniz bunun sebebi ne olabilir bilginiz var midir?
Merhabalar,
cogunuzun bildigi uzere yurt disi, avrupa cihazi, kutusu yoktur sadece ciahz verilecektir tarzinda acilmis ve uygun fiyatli bir suru ilan var yuzde 60 fiyatina bulabiliyorsunuz.
Hatla kullanilamiyor olmasini anlayabiliyorum ancak bu cihazlar yurt disindan sim locked ve vergisiz olarak alsan bile bu fiyata bulunamayacak derecede ucuzlar, cihazlarin sahte yani cakma telefon olmadigina eminim, peki bu telefonlar calinti felan midir neden bu kadar ucuza satilabiliyorlar bilgisi olan sebebini paylasabilirse cok sevinirim
Ekran kartı ısınma-fps hakkında soru
|
SSD konusunda bir soru
|
YTÜ mühendislik bölümü mezunları yardım
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.135 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware