Şimdi Ara

Samsung Fold 2 sahipleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fold 2 almayi dusunuyorum yurt disindan ancak forumlarda hic fold2 sahipleri tarzinda bir konu bulamadim kimse bu telefona sahip degil mi acaba, sahip olanlar tecrubelerini paylasabilirler mi?

Ayrica cok uygun fiyata fold2 satanlar goruyorum bunlar tabi yurt disi kutusuz ve hat takilamiyor (su an imei klanlama da mumkun degil bu cihaz icin) vs ancak bunun ustune 2. el olsa bile cok uygun fiyatlilar ve kullanilmis cihaz olamayacak kadar temizler (resimler yaniltici olsa bile gorup alacagimiz icin boyle bir sahtecilik yapmalarinin bir anlami yok diye dusunuyorum) yurt disindan bile sim locked ve tax free olsa dahi bu fiyata alamazsiniz bunun sebebi ne olabilir bilginiz var midir?

• Hocam ekranı çok hassas tırnağın uzun olunca bile iz kalıyor ilk sefer ücretsiz değiştiriyor samsung.Ben olsam almazdım daha gelişmesi lazım.

• Ben de o çok ucuza satanlardan almayı düşündüm ama değişim kampanyası ile S21 almak daha ucuz geldi.

Cihaz yurtdışında bizdeki kadar pahalı değil. Bizdeki gibi milyonlarca vergisi yok. Uygun kurla da bir yerden alıp satabiliyorlar demek.

Cihaz mantıken mantıklı bir cihaz ama geliştirilmeden almamın iyi olmayacağına karar verdim. Koşularımda leş gibi terlerim mesela. Bazen yağmurda koşarım, düşerim ıslanırım, cihaz da benimle ıslanır. Fold'un menteşelerinden araya terim sızsa, mahvolur o cihaz orada. Su dayanıklılığının geliştirilmesi lazım. Ekranlar her ne kadar ince bir cam kaplamaya sahip olsa da bastırınca zarar görüyorlar. Bu kaplamanın daha dayanıklı bir hale getirilmesi gerekli. Cihaz çok ağır bir de, cebinizde tablet taşımak gibi bir şey. Yazın şortla gezerken de kemer bağlamaya hevesim yok.

Bir de katlanması istediğimiz an ekranın büyümesi haricinde bir şey sağlamıyor. Herkese hitap eden bir şey değil. Ha bende olsa Excel dosyalarımda çalışırken çok rahat olur benim için ama herkese göre bir şey değil.

Hani büyük ekran ve katlanması henüz ciddi bir kullanım deneyimi vadetmiyor. Bundan dolayı da kullanıcılar çok hevesli değiller bu cihaza. E aldığında da satarken uğrayacağı değer kaybını düşünüyorlar ki Samsung'u düşününce ikinci elde cihazın para etmeyeceği ortada. İlk hevesim Galaxy Z Flip içindi. Edirne'de satan birinden denedim, IMEI atma veya kayıt hariç 6500'e satıyordu cihazı. Bulgaristan'da telefon işi yapan biri. İlk çok heveslendim, sonra dedim ne avantajı var. Sadece telefonu açıp kaparken etraftaki herkes benim farkıma varacak, bana bakacak. Başka da bir şeyi yok. Açması kapaması zaten bir dert. Aylarca da satamadı o telefonu. Bu şekilde 5000 - 5500 civarına da Z Flip'ler var. Ancak alanı yok.

Katlanmasını ciddi bir kullanıcı deneyimi olarak yansıtabilseler işler değişir. Mesela Z Flip, ekran yarım açık şekilde kamera modunda eski el kameraları gibi bir kullanım sağlayabilir. Tek elle cihazı çok ergonomik ve tam kavrayarak alt gövdeden tutarken bu kısımdaki ekranda kamera ayarları vs. veriler gösterilebilir. Üst kısımda da kamera görüntüsü gösterilir. Hani böyle değişik bir şeyler yapmaları gerek ki kullanıcılara bir fayda sağlasın bu cihazlar.

Askeriyede yemin töreninmde hatırlıyorum. Tam karşımızdan biri 17" laptop büyüklüğünde bir cihazla fotoğraflarımızı çekiyordu, ne gülesim gelmişti orada. Henüz bunların verdiği deneyim o ayarda. :D

• 10 bin tl ye yurt dısı hat takılmamış fold2 var temiz kafam karısık

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

10 bin tl ye yurt dısı hat takılmamış fold2 var temiz kafam karısık

Server kayıt oluyor fold 2 ye, ben olsam alırım 1500 tl ye yakın imei masrafı hiç düşünme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 dolara server kaydıda var biiyorum ekranı ve klona düserse diye düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

150 dolara server kaydıda var biiyorum ekranı ve klona düserse diye düsünüyorum

İmei evde kullanmadığın telefona ait olursa sıkıntı olmaz, ama telefonu elden çok düşüren biriysen alma o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10bine sen olsan iphone 12 pro max 128 gb mı alırsın fold 2 mi

• gorkem_adakoglu G kullanıcısına yanıt

Çatır çutur Fold 2 alırım Iphone alacağıma...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.