Motor Suyu Kapağı Açık Kalmış
2003 model 1.2 EL 16V Palio aracım var. Motor suyu kabının suyunu kontrol etmek için açıp biraz içme suyu ekledim. Sonra kapağı akünün üstünde unutup yola çıktım. Yaklaşık 250 km yol gittim. En son 200. kilometrede falan hararet göstergesine bakmıştım, herhangi bir hararet yükselmesi yoktu. Varacağım yere varıp motoru durdurunca kaputtan duman yükselmeye başladı, hemen açtım kaputu. Kapağı unuttuğumu fark ettim. Genleşme kabında su tamamen bitmemişti ama epey eksilmiş. Fokurdama yoktu suda. Biraz su ekleyip kapağı kapattım. Yağını da daha bugün yeni değiştirmiştim. Bir problem olur mu? Sorun olup olmadığını nasıl anlarım?
Palio'da hangi kasayı tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar, Palio almayı düşünüyorum. Ama kasa konusunda çok bilgim olmadığı için karar veremedim. MK1 sanırım 1998-2002 MK2 de 2002-2005 yılları arasını kapsıyor. 1.2EL modeller 1.4EL modellere göre daha yüksek fiyatlar gördüm sarı sitede. Sebebini anlayamadım.
Bekarım yalnız yaşıyorum. Şehir içi de şehirler arası da kullanacağım arabayı. Çok hız güç isteğim yok ama tabi ki yokuşlarda çok fazla bayılacak kadar güçsüz bir araba da istemiyorum. Onun dışında yakıtı uygun, parçası ucuz, çok arıza açmayacak sağlam bir araç arıyorum. Palio'da hangi modelleri tavsiye edersiniz? Palio dışında 80-100 bin TL bandında farklı araç öneriniz olursa onları da yazarsanız sevinirim.
Mezun Olmadan Askerlik Başvurusu
|
LG G4 Telefonum Dondu Kaldı Acil Yardım
|
R10'da üyeliği olan var mı?
|
Ekşi Sözlük yazarı olan var mı?
|
LG G4 ORTAM CİHAZI BAĞLANTISI
|
LG G4 ORTAM CİHAZI BAĞLANTISI
|
Eskişehir halısaha yapacak adam?
|
DUNLOP MU DOCKERS MI?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.573 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar