Merhaba arkadaşlar, telefonum LG G4 yani LG H815 modeli dikkatinizi çekerim H815TR değil H815. Hepsiburada üzerinden ithalatçı garantili olarak almıştım. Şimdi soruna gelelim. Telefonu kapatmıştım. Tekrar açarken "Firmware Update" yazan bir ekranla karşılaştım. Alt kısımda da "Do not unplug the USB connection until the process is complete." yazıyor. Ancak herhangi bir yükleme yapılmıyor. Daha önce de başıma gelen bu olayı LG'nin kendi sitesinde anlatılan yöntemle çözmüştüm. LG Mobile Support Tool üzerinden "Yükseltme hatası kurtarma" seçeneğiyle halletmiştim. Ancak bunun için telefonumu PC'ye bağlamam gerekiyor. Ama bilgisayarım hiçbir şekilde telefonumu görmüyor, tanımıyor. Telefonumun modeline uygun USB driverları da nereden indirdiysem hep x64 yani 64 bit için. Benim bilgisayarım 32 bit. Var mıdır bu problemle karşılaşan, çözebilen? Bilen birisi aydınlatırsa minnet duyacağım. Şimdiden teşekkürler.
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme