Şimdi Ara

Lg Nexus 4 camı soyuldu yardım acill!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah bi kalktım telefonu biraz kullandım sonra ekranda leke gördüm sildim fakat geçmdi leke tarafı parmak izi tutmuyo ve pürüzlü gibi fakat dokunmatik te bi sorun yok ekran açıkken gözükmüyor fakat kapandığında ekrana üflediğinde lekenin dışı buhar oluyo normal olarak ama ortası siyah kalıyo elledğimde de pürüzlü gibi bi de ekranda az az çizikler oluştu ürünü alalı daha 20 gün oldu garanti kabul eder mi etmezse ne yapabilirim ? ACİll yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alperens_creed

Sabah bi kalktım telefonu biraz kullandım sonra ekranda leke gördüm sildim fakat geçmdi leke tarafı parmak izi tutmuyo ve pürüzlü gibi fakat dokunmatik te bi sorun yok ekran açıkken gözükmüyor fakat kapandığında ekrana üflediğinde lekenin dışı buhar oluyo normal olarak ama ortası siyah kalıyo elledğimde de pürüzlü gibi bi de ekranda az az çizikler oluştu ürünü alalı daha 20 gün oldu garanti kabul eder mi etmezse ne yapabilirim ? ACİll yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

bence o kendi kendine olacak bir şey değil çok ciddi bir hasar görmüş olması lazım. sonuçta ekran cam ve hiç bir cam kendiliğinden anlattığınız hale gelmez. sert bir cisim yüzünden olabilir sadece.
  • Aynı sorun bendede var şu an ekranın tam ortasında. Ekran kapalıyken belirgin şekilde gözüküyor. Telefon şu ana kadar hiçbir sert darbeye maruz kalmadı. Parmak basıncıyla olmuş gibi gözüküyor. Garantiye göndereceğim, böyle birşey için para istemezler diye umuyorum
  • Bu tarz bir sorun mu?

• bu sorunun sebebi nedir?
  • Evet ikinci resimdeki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2084558&page=1

Bu konuda birşeyler yazmışlar ama ingilizcem yeterli değil. Bir bakın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv ekranı çizildi yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonun üzerinde kimyasal lekesi gibi kalmış görünüyor değişik bir madde ile temizlemeyi denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

telefonun üzerinde kimyasal lekesi gibi kalmış görünüyor değişik bir madde ile temizlemeyi denediniz mi

Islak mendil ile sildim sadece. Başka alternatifler söyler misin.?

• alkol ile silmeyi dene bi derim kolonya ile mesela leke kalmış gibi gözüküyor çünkü
  • evet benim sorunumda tam olarak bu ıslak mendil le silmeyi denedim
  • Nexus 4 alma arefesindeyken oldumu bu şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nexus 4 alma arefesindeyken oldumu bu şimdi

açıçası ben öneririm ekranada film çekersin sorun olmaz ama film kullanmam diyorsan zaten bu çoğu telefonda görülebilir nexus 4 şuan xperia z ile aynı özelliklerdedir xperia z nin kötü tarafı full hd olması çünkü adreno 320 nin (gpu) full hd desteği yok ve takılmalar oluyor nexus 4 te ise böyle bir sorun yok netlilk ise zaten iyi full hd olması bişe kazandırmıyo hatta telefonu yoruyo nexus 4 bu fiyatlarda hatta optimus g2 hariç alabileceğin en iyisi sadece narin ama ben Optimus G2 yi beklemeni öneririm tabi 1800 2000 tl gibi bi bütçen varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperens_creed -- 20 Ağustos 2013; 23:24:39 >
  • Elinizle bastırınca sanki sıvı varmış gibi hareket ediyor sanırım ilk fotoğraftaki durumu HTC diamond ile yaşamıştım 3-4 yıl önce bazen kendiliğinden kayboluyordu newton ring deniyordu bu probleme. Şöyleydi

• TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Şu zamana kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim.Düşünmeden tercih edilebilir bi cihaz.Ne yavaşlama ne donma ne kasılma.benim için hız önemli ve isteklerimi karşılayan bi cihaz.
  • 1000tl bütçem var nexus 4 vs xperia sp arasındayım xperia da tft ekran 1gb ram olması beni nexusa itiyorPeki batarya ömrü konusunda nasıl nexus?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ilginc bi sorun. Bizde karsilasmayiz umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

1000tl bütçem var nexus 4 vs xperia sp arasındayım xperia da tft ekran 1gb ram olması beni nexusa itiyorPeki batarya ömrü konusunda nasıl nexus?

Bence gayet iyi 2100 miliamper güç kaynaklı bataryaya sahip bir günü normal kullanımda rahat götürür ancak çok fazla oyun oynarsan şarj biraz hızlı gidiyor oyuna göre değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Elinizle bastırınca sanki sıvı varmış gibi hareket ediyor sanırım ilk fotoğraftaki durumu HTC diamond ile yaşamıştım 3-4 yıl önce bazen kendiliğinden kayboluyordu newton ring deniyordu bu probleme. Şöyleydi

yok benimki böyle değil bi kaç yere gösterdim çizilmiş diyorlar ben diyorum ki nexus 4 ve ya herhangi bi telefon alacaksanız kesinlikle film çektirin yoksa sorun olabilir gorilla glass ne kadarda da olsa çiziliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.