Direksiyon Standı Öneris
Selamlar arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Masamı değiştirmek zorunda kaldım ve şuanki masamda maalesef direksiyon bağlayamıyorum :( Ancak aşırı şekilde de direksiyon ile oyun oynamak istiyorum. Biraz baktığımda direksiyon standı almak daha mantıklı gibi geliyor ancak fiyatları inanılmaz şekilde uçuk. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı G29 ile uyumlu direksiyon standı var mıdır ? Ek olarak elimde boşta bir tane koltuk var. Eğer kendinizin yaptığı bir stand var ise tecrübelerinizi paylaşabilirseniz bu standı yaptırarak koltuğu da değerlendirebilirim
250-270.000 TL arasında araç önerisi
Selamlar. Şuanda 2011 model Peugeot 5008 sahibiyiz. Aracın km'si ve yaşı geldiği için ve biraz da farklı araçlar denemek istediğim için yeni bir araç arayışına geçtim. Bütçem başlıkta da yazdığı gibi o aralıkta. Aracı da kredi ile alacağım için bir yaş kriteri devreye giriyor. Yeni bir şoför sayılırım ve 5008'de hiç zorlanmadım ve çok keyif alıyorum kullanmaktan. Eski aracımı aratmayacak yeni bir araç önerileriniz var mı? VW'de T-Roc ve Tiguan'lara baktım ve gerçekten çok güzel araçlar. Ancak DSG beni hep korkutuyor. Yorumlarınız nelerdir. Şimdiden girip okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
Upgrade Önerisi
Selamlar herkese. Elimdeki GTX 970'i artık değiştireyim diyorum ancak biraz da kararsız kaldım malum sistem biraz eski. Sistem içerisindeki parçalarım aşağıdaki gibi. Düşüncem ise RTX 3070'e geçmek ancak darboğaz gibi durumlarla karşılaşır mıyım orası da biraz soru işareti. (Kesin olarak olacak ama boyutu önemli tabii) Aklımda ram'i daha yüksek hızlı bir ram ile değiştirmek de var eğer bu upgrade'i yaparsam. Ne düşünüyorsunuz ? İnternet üzerinde pek düzgün içerikler de bulamadım açıkçası
Anakart : MSI Z97 Gaming 5
İşlemci : Intel i7-4790K
RAM : Corsair Vengeance PRO 2x4 8GB 1.600MHz
Ekran Kartı : MSI GTX 970 Gaming 4G
Şimdiden herkese vakit ayırdığı için teşekkür ederim.
Ekleme : Eklemeyi unutmuşum. Mevcutta kullandığım monitör ise G-SYNC özellikli 1080P 144HZ destekli bir monitör.
İşlemci Soğtucusu Tavsiyesi
|
Kulaklık Tavsiyesi
|
Bisiklet Tavsiyesi
|
Türk Telekom ilginç tarife fiyatları
|
Bütün oyunlarda performans sorunu yaşıyorum.
|
Mouse imleci kasıyor.
|
Monitör tavsiyesi.
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 303
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 43.444 (Bu ay: 622)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware