Fotoğraf kağıdı
Merhabalar Epson L3256 yazıcı modelini kullanıyorum ve bu yazıcıdan fotoğraf çıkartmak istiyorum bunun için hangi fotoğraf kağıdını kullanmam gerekir çıkan fotoğraflar yazıcıya göremi yoksa kağıda göremi çıkıyor yada ortaya kaliteli bişey çıkarmı solma falan yaparmı ? Sizlerden fotoğraf kağıdı tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum Aile albumü olarak kullanıcam profesyonel bişi değil teşekkürler
Metro Exodus Enhanced Edition
Merhaba Metro Exodus Enhanced Edition da crash alıyorum ekran kartım ASUS TUF 4070 Ti super işlemci R7 7700 PSU 850W MSI MAG A850G.
Başka hiçbir oyunda hata almıyorum ya da başka bir sıkıntı da yok bilgisayarımda ama bu oyunda crash hatası alıyorum ayarları 2K Full oynuyorum alta crash linkini ekliyorum teşekkürler.
Anakartım için rgb çoğaltıcı
Merhaba işlemcim için Thermalright 120 SE. Kule tipi soğutucu aldım fanları taktım ama rgbleri takacak yer bulamadım anakartım ROG STRIX B550F Gaming RGB'ler için çoğaltıcı almak istiyorum teşekkürler.
Mekanik klavye tavsiyesi
Merhabalar oyun için klavye arıyorum mekanik olacak ama sessiz olacak makroda olursa tasından yenmez f/p olan kaliteli sağlam bişi arıyorum uzun yıllar götürecek teşekkürler iyi forumlar
Msi mag x670e wifi güncellemesi
Yeni am5 sistemi kurdum bios son sürüm güncelledim Windows 11 home kurdum anakartım msi tomahawk x670e wifi sorum şu Chipseti amd nin sitesinden kurdum fakat diğerlerinide kurmam gerekiyormu? Wifi , blueetooth , lan bunları windows kendisi kurdu zaten benim yapmam gerek başka bişi varmı teşekkürler
Merhaba Ryzen7 7700 için kule tipi soğutucu arıyorum. Kasa Cooler Master HAF500 2K da oyun için render ile falan işim yok Noctua'nın ya da Be Quiet Dark rock Pro4 önerir misiniz ya da hangileri olabilir. İleride x3d işlemciye geçiş yaparsam onada yetebilecek bişi olsun diye düşünüyorum Bütçede sıkıntı yok sıvı soğutma düşünmüyorum.
Bilgisayar toplama kasaya montajlama
|
ACİLL!!!
|
SAPPHİRE HD6850
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.489 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware