Bildirim
SAPPHİRE HD6850
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
normal bir sıcaklık. Endişe etmenize gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: byjustice
MERHABA ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM hd6850 gddr5 1gb 256bit amd radeon dx11 BU EKRAN KARTININ SICAKLIGI NE KADAR OLMASI LAZIM DARKSİDERS2 Yİ OYNARKEN 70 E KADAR CIKIYOR bu normalmı bı sıkıntı yaratmaz umarım?? yaz sıcaklarınıda goz onune alalım
çok fazla değil 70. illa diyorsan 60 tan fazlasını istemiyorum diye, soğutma ürünlerine bakabilirsin grafik kartları için. -
quote:
MERHABA ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM hd6850 gddr5 1gb 256bit amd radeon dx11 BU EKRAN KARTININ SICAKLIGI NE KADAR OLMASI LAZIM DARKSİDERS2 Yİ OYNARKEN 70 E KADAR CIKIYOR bu normalmı bı sıkıntı yaratmaz umarım?? yaz sıcaklarınıda goz onune alalım
o kart için 90-95 son değerdir bu değerleri geçmediği sürece sıkıntı olmaz. ancak fan hızını catalaysist den arttırabilirsin biraz daha -
quote:
Orijinalden alıntı: apocalips1453
quote:
o kart için 90-95 son değerdir bu değerleri geçmediği sürece sıkıntı olmaz. ancak fan hızını catalaysist den arttırabilirsin biraz daha
benimde önceden 4670 88 derece görmüştüm sıcaklarda evde yanıyor normal aslında neyse işte fan hızını %100 yaptım en fazla bı sıcakta 65 dereceye çıkıyor -
tesekkur ederım werdıgınız bılgıler ıcın yardımcı olabılıcegım bı konu olursa her zaman burdayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X