Herkese merhabalar elimizdeki aracı sattık ailecek araba alma arifesine geldik o kadar çok seçenek var ki işin içinden çıkamıyoruz ve kullanıcı tavsiyesi lazım. Araçtan beklentilerimiz çok yüksek değil çünkü bundan önceki aracımız 2004 modeldi hangi araca geçsek bize daha iyi gelecek zaten :D Öncelikle araçta olmazsa olmaz istediklerimiz iç hacim ve bagaj genişliği,yakıt konusunda olabildiğince bizi az üzmesi (LPG taktırabiliriz araç uyumlu olursa) yıllık yapacağımız km şehir içi dur kalk trafikte 5.000-10.000 şehir dışında ise 10.000-15.000 aralığı. Yıl olarak ise 2017-2018 üstü bakıyoruz teşekkürler
Merhaba arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi telefonu alalı 4-5 ay oluyor aracımda bluetooth teyp olmadığı için işe gidip gelirken (günde 30-45 dakika max) telefonumdan müzik açabilecek bir dönüştürücü arıyorum. Apple sitesinde 90 lira civarında ona alternatif olabilicek alet var mıdır yoksa onu mu alayım :D
Hayat konusunda tavsiye lazım
Herkese merhabalar öncelikle işin içinden çıkamadığım bir konu hakkında tavsiye lazım konu çok uzun ama olabildiğince özetleyeceğim.
Şimdi öncelikle yaşım 27, lise mezunuyum üniversite okumadım askerlik vs derdim yok özel bir turizm firmasında 4.5 senedir çalışıyorum. 7-8 seneden fazladır sevdiğim bir kız var, kendisi tıp okuyor bu sene mezun oldu. Her ne kadar birbirimize karşı hislerimiz karşılıklı olsa bile benim üniversite okumamamdan dolayı ilişkimizi bir adım ileriye atamıyoruz, kızın bu konuda herhangi bir tavrı yok ama ailesi çok karşı. Sene bilmem kaç olmuş bu muhabbetler dönüyor onlarda haklı bir şey diyemiyorum ama bu olay biraz canımı sıkmaya başladı, diyeceksiniz ki bunca sene neden okumadın madem bu sorun var. Öncelikle ailemin borçları vardı onların ödenmesine yardım etmek için işe başladım oradan küçük kardeşim üniversiteye gitti ona yardımcı kendisinin üniversitede maddi olarak sıkıntı çekmemesi için devam ettim en sonda bedelli yapmak için para biriktirmek için çalıştım vs derken yaşım bu noktaya geldi. Borçlarım bir aksilik olmazsa 3-4 ay içinde bitecek, ve kız arkadaşım 2021 mart-nisan civarında uzman olarak çalışmaya başlayıp istanbul'a yerleşmek istiyor. Şimdi ben üniversite okumak istiyorum ama senelerdir ne kitap ne ders yüzü görmüş biriyim sizce seneye sınava kadar kendimi hazırlayıp istanbulda bir üniversite kazanabilir miyim yada bu konu hakkında başka tavsiyeniz var mı ?
Sistem geliştirme veya değiştirme tavsiye
|
Oyun Mouse Öneri 130-150 TL Arası
|

Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 3.487 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El