Şimdi Ara

475 bine kadar benzinli otomatik araç tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar elimizdeki aracı sattık ailecek araba alma arifesine geldik o kadar çok seçenek var ki işin içinden çıkamıyoruz ve kullanıcı tavsiyesi lazım. Araçtan beklentilerimiz çok yüksek değil çünkü bundan önceki aracımız 2004 modeldi hangi araca geçsek bize daha iyi gelecek zaten :D Öncelikle araçta olmazsa olmaz istediklerimiz iç hacim ve bagaj genişliği,yakıt konusunda olabildiğince bizi az üzmesi (LPG taktırabiliriz araç uyumlu olursa) yıllık yapacağımız km şehir içi dur kalk trafikte 5.000-10.000 şehir dışında ise 10.000-15.000 aralığı. Yıl olarak ise 2017-2018 üstü bakıyoruz teşekkürler

• Son kasa corolla, megane ve eski kasa civic size uyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kasa corolla ama 1.6 motorlara bakın. Valvematic 132 hp motor hem performanslı hem lpg tam uyumlu.

Örn. ilan :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-mertsa-dan-hatasiz-boyasiz-2020-1.6-dream-multidrive-km-19.000-1026863026/detay

• Tamam bunlara baktık, megane 4 çok güzel araba ben beğeniyorum. Peki 2017-2018 mondeolar nasıl araçtır çok dolu duruyor ilanlarda

• Yılda 15 bin ila 35 bin km yapacağınızı belirtiyorsunuz. Bence dizel bakmalısınız, hibrit dizel ya da hibrit benzinli de düşünülebilir.

• hem başlangıçtaki fiyat fazlalığı hem dizelin bakım masraflarının biraz daha fazla olması bizi benzin(LPG) kombinasyonuna döndürdü ne yazık ki. Birde aracı şehir içi dur kalk trafikte kullanacağız işe gitme mesafesi 10km neredeyse pek mantıklı değil dizel bu durumda sanırım

• Bütçe sınırlı sadece Corolla tüplü al gec Steam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belevee B kullanıcısına yanıt

O noktada haklısınız fakat lpg faktörü de bakım masraflarını sizin için arttıracaktır yine. Turbo benzin düşünebilirsiniz. Megane tceler 410 civarı bulunabiliyor

• Hacim istiyorsan scala. Ama premiumuna bak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

güzel araçmış hiç denk gelmemiştim, ama sedan bakıyoruz

• aslında manuel kullanırım deseniz sıfır km joy comfort megane alın derim ama otomatik diyince 1.6 Corolla doğru tercih olacaktır

• Namütenehi kullanıcısına yanıt
    Civic mi corolla mi hocam sizce ve neden ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • potanmitilla P kullanıcısına yanıt
    Hocam iki aracında birbirine üstün olduğu noktalar var. Ben Toyota'nın tasarım dilini beğenmediğim için daha sportif olan Civic i seçerdim. Ama işin içine bütçe girince yukarıda arkadaşın belirttiği bütçede sıfır ayarında Corolla bulunabiliyorken 50-60 bin km de Civic almazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 model son makyajlı kasa 1,4 T otomatik tavsiye ederim. Sıfır ayarında hatasız bulabilirsiniz. Performans sorunu da yaşamazsınız. LPG ye uyumludur

• darüzzafer68 kullanıcısına yanıt

astra mı ?

• Civic 2017 470 civarı. Toyota daha uygun fiyatları. Peki Toyota otomatik kaç model ve hangi model tavsiye edersiniz. 450 -480 arası?

• hala düzgün bir araba denk getiremedik piyasa allak bullak oldu

• Hocam bende bu bütçe ile bakıyorum otomatik olsun istiyorum siz hangi modelleri düşündünüz?

• 2018 yeni kasa ibiza aldım hocam ben geçen hafta 1,0 ecotsi 115 hp 60 bin km. 380 bin tl ye.

4 kişilik aileye çok rahat yeter 2016 model focusdan geçtim ibiza daha geniş iç hacim olarak.

Ve motor gerçekten yakmıyor tüpe felan hiç gerek yok. şehiriçi 5.5 yakıyorum.

Daha geniş araç isterseniz benim aracımla arasında kaldığım skoda rapid var spaceback hyundai kamer oto samsun bayisinde 408 bin tl onuda öneririm yakından aracı inceledim hatasız tertemizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 1 Haziran 2022; 13:27:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.