Reddeden kız neden ısrarla arkadaş kalmak ister ?
Arkadaşlar selam,
Uzun zamandır hoşlandığım biri var, kısa bir süredir de muhabbet halindeyiz. Dayanamayıp hislerimi söyledim ama uzun süredir bir ilişki içerisinde olmadığını ve beni de çok tanımadığını söyledi. Yaklaşık 2-3 defa buluştuk bu süresinin birbirimizi tanımak için yeterli olmadığını, kalbinin hop hop etmediğini ve şu an için arkadaşı olduğumu ve zamana ihtiyacı olduğunu ve bu tarz şeyler için daha erken olduğunu söyledi. Ben ise arkadaş olarak görmediğim biriyle arkadaşımmış gibi davranamayacağımı eskisi gibi olamayacağımızı ve kendisini unutana kadar görüşemeyeceğimi söyledim. Israrla iletişimi koparmamamın saçma olduğunu söyledi. İlerde ne olacağı beli olmaz sevedebilirim sevmeyedebilirim gibi bişey söyledi. Şu an her gün yazışmaya devam ediyoruz. Bütün gün discordda beraber oyun oynuyoruz. Gerekli gereksiz birçok konudan muhabbet ediyoruz. Instagramdan sürekli bişeyler gönderiyor vsvs. Sıcak davranıyor. Ben yazmadığım zaman yazıyor. Ben bu kızdan hoşlanıyorum ama benzinsiz arabanın da gazına basmak istemiyorum. Konuştuğu kişilere bire yer yer canım canım trip atabiliyorum. Bunun bile kendisini rahatsız etmediğini söylüyor. Şimdi ben bu kızı hayatımdan çıkarsam gerçekten üzülürüm ama zamanla unuturum, şans verdiğim her gün üzülmeye devam edeceğim gibime geliyor. Başkasıyla görme korkusu beni benden alıyor. Sizce ne yapmalıyım?
'All men must die' - Defias Brotherhood(H)
|
DefiasBrotherhood-Horde raiding team
|
Amazondan ürün alımı hakkında
|
Wow orta ayarlarda bile kasıyor !
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.511 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları