Şimdi Ara

Wow orta ayarlarda bile kasıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bilgisayarımın özellikleri
    i7 4700 mq işlemci
    ge force gtx 765m ekran kartı
    8 gb ram

battlefield 4 ü ultrada sorunsuz oynayabilmeme rağmen, wow u good ayarlarında kasarak oynuyorum.Ekran kartının driverini güncelledim.Yüksek istemciylede çalıştırmayı denedim.Fakat oda arkadaşım 2 senelik laptopuyla kasmadan oynarken benim bilgisayarım kasıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Msi Ge70 gibi görünüyor cihazın. İlk olarak oyunu laptopun prizdeyken açmayı dene. Oyun esnasında sağ üstteki ışık kırmızı/turuncu olmalı mavi değil. Ona da dikkat et. Ultrada 70fps bende sorun yok.
  • Muhtemelen oyuna Intel ekran kartınla giriyorsun,

Oyuna girerken sağ tıkla ve "Grafik İşlemci ile Çalıştır"'ı seçip oradan Yüksek Performanslı Nvidia Grafik kartını seç. Oyun açıldığında Nvidia ile açılacaktır. Kalıcı bir ayar yapmak istiyorsan Nvidia Control Panel içerisinde uygulamaya Nvidia ekran kartını atayabilirsin.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Ge60 20 oe cihazım.Dediklerinizim hepsini yapmayı denedim yinede intel işlemcinin ekran kartı ile giriyor oyuna.Driveride tekrardan yükledim bir problem vardır diye fakat nafile.Oyun içinde power ışığının orda sürekli mavi ışık yanıyor.Turuncuyu bir türlü göremedim.
  • Ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra:
    Masaüstü sağ click>Nvidia Denetim Masası,
    Sol üstten 3D Ayarları>3D Ayarlarının Yönetilmesi,
    Üst ortadan Program Ayarları,
    1.Özelleştirilecek programı seçin>Ekle(Wow.exe yi ekleyin)
    2.Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin>Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi
    3.Bu program için ayarları belirleyin> Hepsi genel ayarlarda seçili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.