![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Üniversite Zorunlu Staj Tarih Aralıkları hk.
Arkadaşlar merhaba. Daha önce üniversite zorunlu yaz stajını yapan veya yapacak arkadaşlar biliyordur diye buraya danışmak istedim.
Ben bir şirket ile konuşuyorum ve onay aldım ancak 3 temmuzda staja başlayabileceğimi belirttiler. Ancak elime bugün geçen üniversiteden gelen bir belge 3 staj aralığı belirtmiş ve örneğin temmuz ayı için TEMMUZ-AĞUSTOS 17.07.2023 / 14.08.2023 gibi bir tarih verilmiş ve bu tarihler dışında SGK primlerinin ödemelerinin yapılamayacağı yazılmış.
Bu açıkçası biraz saçma geldi bana. Şirket de tarih konularında pek esnek değildi. Sorum da şu aslında, bu belirtilen tarihler tamamen esas mı alınmalı yoksa 3 temmuzda başlayacağım 20 işgünü zorunlu stajımda bir üniversite esnek davranır mı?
Teşekkür ederim okuyan, cevaplayan herkese.
RGB Led Ampul Hakkinda Yardima Ihtiyacim Var
Merhaba arkadaslar. Kucuk bir oda icin RGB LED ampul bakiyorum. Aklimda 2 secenek var ancak onerilerinizi de bekliyorum. Sizin fikrinizi almak istedim bu secenekler hakkinda.
1. Secenek Osram Renk Değiştiren Uzaktan Kumandalı 9W Led Ampul: Amazon.com.tr
55 60 TL bandinda uzaktan kumandali
2. secenek Xiaomi Mi Smart Bulb Lite Akıllı Led Ampul 950 LÜMEN (2.NESİL) Fiyatları ve Özellikleri
160TL bandinda akilli telefon destekli
Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? Lumen, watt gibi teknik bilgiler hakkinda bilgim yok, bilen bir arkadas o konuda da secmemde yardimci olursa cok sevinirim.
Merhaba arkadaslar. Aranizda cok yeni sayilirim aslinda. 2-3 aydir spor salonuna gidiyorum ve kendi capimda yavas da olsa sporu ogreniyorum. COVID yuzunden cok tereddut etmistim baslarda baslamaya ancak bir sekilde basladik. Izmir'de oturuyorum ve bu depremden sonra COVID daha da beter olacak gibi duruyor. Temasta kalmak zorunda oldugum yasli yakinlarim var, bu yuzden zaten tedirgindim suan bu biraz daha artti. Bu yuzden aklima baslikta gordugunuz soru takildi. Benim hala baslangic seviyesinde biri oldugumu kabul edersek, eve bar ve dumbbell seti alarak calismam benim icin mantikli olur mu? Veya su olmazsa olmaz dediginiz bir sey? Spor salonu gibi olmayacaginin farkindayim ama sizlerin degerli fikrini almak istedim. Ogrenci oldugum icin cok fazla para harcamam mumkun degil, ayrica alan konusunda da cok sansli degilim. Aklimdakiler dumbbell-bar seti ve kapiya monte edebilecegim bir barfiks bari. Sizce ne yapmaliyim? Simdiden cok tesekkur ederim yardiminiz icin.
Merhaba arkadaslar. Baslikta gordugunuz gibi bir ikilem icerisindeyim. Bu iPhone'u yaklasik 4 senedir kullaniyorum ve suana kadar hic sikintim olmadi. Suanlik tek sikintim pilin omrunun az olmasi ancak bu kolay cozulebilir bir sorun. Ancak bu telefon beni daha ne kadar goturur emin degilim. Degistirmek gibi bir fikrim yoktu ta ki iPhone'un 2. el fiyatini gorene kadar. 4 yil kullandigim telefonumun bu kadar para etmesi beni sasirtti ve aklima telefonumu ucretsiz olarak yeni bir model android ile degistirmeli miyim sorusunu aklima getirdi. Anliyorum bu biraz da iOS-Android farkliligi ancak sizin degerli yorumlarinizi almak istedim. Neredeyse hic para harcamadan 4 senelik telefonu yepyeni bir model Android ile degistirebiliyorum. Ozellik olarak Xiaomi cok ilgimi cekse de uzun sure iOS kullanimindan sonra beni tatmin eder mi emin degilim. Yardimci olan, fikrini belirten herkese tesekkurlerimi sunarim, iyi gunler dilerim.
Diyet
|
Göçmenlik, vatandaşlık hk.
|
TYT'nin 2 sene geçerli olması
|
Iki Bilgisayar Arasinda Secim
|
Bilyoner cekilemeyen tutar
Banka hesabi hk.
|
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.4Ghz RAM: Corsair Vengeance LPX 8x2GB DDR4 3000Mhz Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 Gaming Z 6GB Anakart: MSI B450M PRO-M2-V2Kasa: Cooler Master MB 520 |
![](https://forum.donanimhaber.com/icon/systems/4f41e82a-dbca-4e2e-b85f-9155ed774e0e.png)
![](https://forum.donanimhaber.com/icon/systems/4f41e82a-dbca-4e2e-b85f-9155ed774e0e.png)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.908 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)