Merhaba,
Yaptığım işleri yapıp paylaşmak için tripod üzerine sabitleyip süreç videosu çekecek bir kamera almak istiyorum. Tırmanma, kamp vs gibi şeylere kullanmayacağım için mükemmel pahalı bir cihaz olsun istemiyorum. Görüntü kalitesi iyi olsun yeterli, el ile çekmem gereken durumlarda OIS EIS gibi stabilite olayı tatmin edici derecede olursa tercih sebebi olur. Aşağıya örnek video bırakıyorum. Bu şekilde süreç videosu çekmek için tavsiye edeceğiniz marka model nedir? Teşekkürler
https://www.instagram.com/p/C2su5mZC1sJ/
Fiyat yükseltip satışı iptal etmek hk.
Merhabalar,
Bugün 9000 liralık bir ürün sipariş verdim. Araştırdığımda aynı ürün 10bin 12bin seviyelerinde de satılıyor. Ben sipariş verdikten ürün fiyatı 9000den 17000'e yükseldi. Şuan bir iptal durumu yok ama arayıp siparişi iptal edeceğiz derlerse yasal hakkım nedir hazırlıklı olmak için konu açtım. Bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
S23 serisi video stabilize hk.
Merhaba,
İşim gereği video çekip instagram, youtube gibi platformlara video yüklemem gerekiyor. Son 3 4 telefonum Xiaomi idi. En son MI 11T modelini aldım ve tam bir hayal kırıklığı yaşayarak Xiaomi sevdamı noktalama kararı aldım.
Şuan androidden de vazgeçmek istemiyorum. S23 Ultra'nın video stabilize olayı karşılaştırma videolarında muazzam gözüküyor ama kullananlardan -özellikle OIS, EIS gibi özellikleri aktif kullanan- tecrübelerini dinlemek isterim.
Ayrıca merak ettiğim bir konu da Whatsapp durumu, Instagram Reels videosu atarken video kalitesinin ciddi anlamda düşmesi. Bu durum android telefonların genelinde mi böyle yoksa Xiaomi'de mi böyle bir sıkıntı yaşıyordum. S23, S23+, S23 Ultra kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
Yeni sistemde sürekli donma sorunu
Merhabalar. Yaklaşık 2 ay önce sistem topladım fakat bluetooth bağlantısı kopma, donup kitlenme gibi sorunlar vs gibi sebeplerden dolayı elim fazla bilgisayara yanaşmadı. Win 10 Pro yüklü. Tüm driverlar güncel. Oyun esnasında birden donup ekran öylece kalıyor zaman zaman. Birkaç gündür daha açılırken masaüstü ekranı geldikten 15 20 sn sonra donuyor. Fanlar falan çalışıyor ısıyı kontrol ediyorum donma esnasında normal seviyelerde. Anakart mı yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Donanım bilgisini aşağıda paylaşıyorum.
Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600mhz Hdmı Vga Anakart ANAGBTAMD1331044
G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) AB000GSK13
Zotac Rtx3060 Twın Edge 12gb ZT-A30600E-10M
Amd Ryzen 5 5600x 3.7ghz 32mb Önbellek 6 Çekirdek 730143312042
TP-Link Archer TX3000E, AX3000 Mbps Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.0 PCIe Adaptör (Normalde usb dongle kullanıyordum TP Link'in sertifikalı ürününün kullandığım halde menzil 1, 1.5 metre idi ve 1 metre mesafeden aradan çocuk geçse bağlantı kopuyordu. En son bu cihazı alma gereği duydum. Menzilde sorun yok ama kendi kendine kopmalar hala oluyor.)
EDIT:
Anakartı MSI MB B550 GAMING GEN3 ile değiştirdim 2 ay falan sorunsuz şekilde kullandım. Sonrasında yüksek CPU sıcaklığı uyarısı ile pc kapandı baktığımda 85 derece idi sıcaklık. Hemen kule tipi soğutucu ve cooler master macun aldım. Max gördüğüm sıcaklık 74 derece şuana kadar ama PC kapanmaya devam ediyor.
Ekran kartı buldum emanet Galax 3060ti onu taktım driver güncelleştirmelerine falan bakıp oyuna girdim 6 dakika sonra PC yine dondu.
Oto ses sistemi
Merhaba, bir süredir aracım için ses sistemi ekipmanları araştırıyorum. Şuan mevcutta Reiss RS 200 4F var 4x100 RMS, M Acoustic 400.1 var ve Sony Xplod 400 RMS woofer var. 4 kapıda 16 cm midrange var fakat hepsini değiştirmek istiyorum. Mevcut amfi vs. yukarda belirttim. Kafama yatan component set bulamadım. Midrange ve tweeter kombinasyonu yapayım diyorum ama bir türlü tamam bu diyebileceğim bir şey bulamadım. Bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Yardım! Ön çapraz bağ ameliyatı hakkında
|
Tavsiye Ekran Kartı
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.179 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası