Apple 15 yıl güncelleme veriyo muhabbeti...
Nedir bu arkadaş ne zaman android vs ios cihaz konusu açılsa birisi alta gelip “ama ayfon 8373 yıl güncelleme alıyor” yazıyo. Tamam alıyo da ne oluyor ? İph11 kullanıyorum 3 aydır yeni güncelleme var diye bildirim duruyo orada yapsam ne yapmasam ne? Giriyorum foruma yok şu sürüme geçsem mi ? Beyler bu sürümde şarjım berbat oldu döndüm geçmeyin, kasmaya başladı cart oldu curt oldu. 2 sene note 8 kullandım her ay güncelleme aldı hala da alıyor ne kasma ne donma yok. Güncelleme alan eski ios cihazları da görüyoruz sürünüyolar.
Sürekli bağlantı kopmaları ve hız düşüşü sorunu
Gün içerisinde defalarca hız düşüşleri hatta kopmalar yaşıyorum indirme hızlarım 0 mbps e kadar düşüyor modemi kapatıp açtığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor sorun ne olabilir.
Selamlar bugün oyun oynarken anlık sinirle masaya sert şekilde vurdum ve bilgisayae kapanıp tekrar açıldı hdd değil ssd kullanıyorum bir sıkıntı var mıdır acaba ?
Oyunlarda işlemci sıcaklığım 89 derece?
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 3600 kullanıyorum kasa daha 1 aylık tertemiz ancak 30 dakikalık cyberpunk 2077 oyun testi yaptım sıcaklık 88-89 derecelere kadar çıkabiliyor bu normal midir? Ayrıca işlemci fanında garip bir tıkırtı sesi var bundan kaynaklı olabilir mi?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.309 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware