Şimdi Ara

Apple 15 yıl güncelleme veriyo muhabbeti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu arkadaş ne zaman android vs ios cihaz konusu açılsa birisi alta gelip “ama ayfon 8373 yıl güncelleme alıyor” yazıyo. Tamam alıyo da ne oluyor ? İph11 kullanıyorum 3 aydır yeni güncelleme var diye bildirim duruyo orada yapsam ne yapmasam ne? Giriyorum foruma yok şu sürüme geçsem mi ? Beyler bu sürümde şarjım berbat oldu döndüm geçmeyin, kasmaya başladı cart oldu curt oldu. 2 sene note 8 kullandım her ay güncelleme aldı hala da alıyor ne kasma ne donma yok. Güncelleme alan eski ios cihazları da görüyoruz sürünüyolar.

• fevziuzun11 F kullanıcısına yanıt
    Sürünüyorlar derken hocam ? Elimde suan iphone 11 , 6s plus ve 7 plus var hepside son sürümde süründükleri yok gayet stabil calısıyorlar
  • Surunmeyi gectim pilleri cabuk bitiyor. i11Pro pili 12Prodan buyuk. Sebep 12Pro nun islemcisi tasarruf edermis, lan pili niye kucultuyorsun, ekrani buyutup? Ayni yapsan ne olur? Ben soyleyim ayni yapsa daha uzun gider ve Apple belli modellerin pil surelerini yukseltmiyor. Guncellemelerlede eskidi hisii vermek icin pilleri somurtuyor. Kutusina adaptor koymayan firmadan bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Surunmeyi gectim pilleri cabuk bitiyor. i11Pro pili 12Prodan buyuk. Sebep 12Pro nun islemcisi tasarruf edermis, lan pili niye kucultuyorsun, ekrani buyutup? Ayni yapsan ne olur? Ben soyleyim ayni yapsa daha uzun gider ve Apple belli modellerin pil surelerini yukseltmiyor. Guncellemelerlede eskidi hisii vermek icin pilleri somurtuyor. Kutusina adaptor koymayan firmadan bahsediyoruz.

Yukarda dediğim gibi note 8 den geçiş yaptım ben iphone 11 e ve kamera dışında her şey daha kötü. Bu telefonu elime alıp youtube dan 1080p video açtığımda allah allah 720p de falan mı kaldı diye 10 kere kontrol ettim ilk aldığımda. 1 saat sonra dışarı çıkmam gerekiyor şarjım 30, 1 saat sonra geliyorım bakıyorum 60 anca olmuş ya da olmamış e yuh be. İki markayı da sevmem ancak android cihazlar bu kadar donanımlıyken insanlar almış ağzına bir ios varmış da bilmemne anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Sürünüyorlar derken hocam ? Elimde suan iphone 11 , 6s plus ve 7 plus var hepside son sürümde süründükleri yok gayet stabil calısıyorlar

Arkadaşımın 6s i tinder da çöküyodu :D s10 plus a geçti.

• fevziuzun11 F kullanıcısına yanıt
    Benimkinde bi sorun yok hocam maşallahı var olabilir ya 10 tane cihazdan 1-2 tane sorunlu olabiliyor
  • Telefonun ardında elma görünsün diye kılıf kullanmayan tayfadır bunu söyleyenler.
    Halbuki
    Son güncelleme, en son üretilen cihazlarda çok stabil çalışıyor, önceki cihazları Apple, son güncelleme ile planlı eskitme yapıyor,
    haberleri yok, bariz şekilde şarj ömrü kısalıyor, diğer arızaları saymıyorum bile
    Cümle karışık oldu ama anlatabildiğğmi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Telefonun ardında elma görünsün diye kılıf kullanmayan tayfadır bunu söyleyenler.
    Halbuki
    Son güncelleme, en son üretilen cihazlarda çok stabil çalışıyor, önceki cihazları Apple, son güncelleme ile planlı eskitme yapıyor,
    haberleri yok, bariz şekilde şarj ömrü kısalıyor, diğer arızaları saymıyorum bile
    Cümle karışık oldu ama anlatabildiğğmi düşünüyorum

Yani hocam demek istediğim de bu. Telefonla ilgili kurtarıcı cümleleri “ama ayfon 10 yıl güncelleme alıyo yaaa” ama baksan sürüm yükseltmeye elleri titriyor şarj ömrü kısalır mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: fevziuzun11

Yukarda dediğim gibi note 8 den geçiş yaptım ben iphone 11 e ve kamera dışında her şey daha kötü. Bu telefonu elime alıp youtube dan 1080p video açtığımda allah allah 720p de falan mı kaldı diye 10 kere kontrol ettim ilk aldığımda. 1 saat sonra dışarı çıkmam gerekiyor şarjım 30, 1 saat sonra geliyorım bakıyorum 60 anca olmuş ya da olmamış e yuh be. İki markayı da sevmem ancak android cihazlar bu kadar donanımlıyken insanlar almış ağzına bir ios varmış da bilmemne anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    11’in ekran HD olduğu için full hd açsan bile HD izlersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.