Merhaba arkadaşlar,
Ben bir üniversitede %75 burslu olarak okuyordum. Yaklaşık iki yıl önce okulu bitirdim. Son yılın ücretini iki dönem olarak ödemiştim ama mezuniyet kredilerimi 1. dönemin sonunda tamamlamıştım. Üniversite de mezuniyet kredisine ulaştığım için 1. dönemin sonunda öğrenci işleri kaydımı silmiş. Ancak pandemi, iş-güç derken okula bir türlü gidip ilişiğimi kesemedim. Bugün veya yarın okul ile ilişiğimi kesmeye gideceğim.
Öğrenmek istediğim şu;
Okul 2. dönemin ücretini, bana o gün ödediğim ücreti mi iade edecek yoksa bu sene istenen dönem ücreti olarak mı iade etmeli?
Phyton, C gibi yazılımı yapılabilecek ve grafik programları kullanılabilecek fiyat/performans olarak dizüstü bilgisayar öneriniz var mı? Bütçe 30k
Merhaba,
Bizim mutfak dolabının gazlı pistonlarını değiştirmemiz gerekiyor. Sanırım gazları bitmiş. Üzerlerinde 80N'luk pistonlar takılı.
1) İkisi yerine sadece bir tanesini değiştirmem yeterli olur mu?
2) Frensiz yerine, dolapların hızla çarpmaması için frenli piston taksam olur mu?
3) Aynı fiyata, frenli 100N satılıyor. 80N'luk piston yerine 100N'luk piston taksam daha mı iyi olur, yoksa hangi değer takılıysa onunla mı değiştirmeliyim?
Monitör Tamiri Yapan Yerler
|
Buzdolabı Cam Rafı
|
|
BİLGİSAYAR KİTAPLARI NASIL OKUNMALI?
|
Kiracı ile Para Alışverişi
|
Microsd card
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.409 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar