Şimdi Ara

Buzdolabı Cam Rafı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim buzdolabının cam rafı parçalandığı için yeni cam raf alacağım. Önceki, temperli camdı sanırım çünkü kırılmadı, ufak parçalar halinde dağıldı.

Buzdolabı servisinden almak istiyorum ama corona virüsten dolayı eve servis yapmıyorlarmış. Kendim gidip almaya kalksam yeri çok uzak. Ve fiyatı 100TL ve kalınlığı 3-4mm.

Şimdi duşakabin, cam balkon gibi işler yapan büyük bir firmaya sordum. Kalınlığı 8mm, 70TL ve eve teslim ediyorlar.

Başka büyük bir duşakabin firmasını aradım. Onlar da duşakabinde kullanılan temperli cam ile buzdolabı camı olarak kullanılan temperli camın dereceleri farklı, dedi. Onu buzdolabı servisinden almanız gerekiyor, dedi.

Dereceleri farklı ne demek, bilmiyorum. İki cam birbirinden farklı mı? Temperli cam olduktan sonra aynı işi görmez mi?

• Git bir reklamcıda şeffaf pleksi parça kestir, o da iş görür diyeceğim ama, o temperli camdan daha pahalıya gelebilir, fiyatını telefonla sormak lazım. Duşakabinle buzdolabı camının dayanıklılığı farklıdır diye düşünüyorum. Duşakabin camının üstünde tepinmiyorsun ama buzdolabı rafı camına kaç kg yük biniyor. O buzdolabı servisi de bir garipmiş, tek parça eşyayı kargoya veremiyorlar mı?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Duşakabin firmasındaki cam 8 mm, buzdolabı servisindeki cam 3-4 mm. Duşakabin camı daha dayanıklı olmaz mı acaba? Bu dayanıklılık farkı, yine "derece" terimiyle mi alakalı?
  • Kardeşim servise sorarsan başka vida bile takamazsın kestir o ölçülerde pleksi tak yerine. 70 lira bile pahalı o kadarcık bir parçaya yakınlarda bir tabelacı varsa ucuza çözersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Fırın Boya Yapımı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.