Şimdi Ara

Üniversite ücret iadesi nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: laurange Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir üniversitede %75 burslu olarak okuyordum. Yaklaşık iki yıl önce okulu bitirdim. Son yılın ücretini iki dönem olarak ödemiştim ama mezuniyet kredilerimi 1. dönemin sonunda tamamlamıştım. Üniversite de mezuniyet kredisine ulaştığım için 1. dönemin sonunda öğrenci işleri kaydımı silmiş. Ancak pandemi, iş-güç derken okula bir türlü gidip ilişiğimi kesemedim. Bugün veya yarın okul ile ilişiğimi kesmeye gideceğim.

Öğrenmek istediğim şu;

Okul 2. dönemin ücretini, bana o gün ödediğim ücreti mi iade edecek yoksa bu sene istenen dönem ücreti olarak mı iade etmeli?

• O durum biraz karmaşık şöyle olacak.

İlk önce üniversite YÖK'e belge gönderecek. YÖK, ilgili kurumlarla bağlantıları kurarak bir bilirkişi atayacak ve bu bilirkişi (birden çok da olabilir) araştırmalarına başlayacak. Araştırmalarda başlıca o zaman ve şuanki kira-taksi-otomobil ve tavuk döner ücretleri karşılaştırılacak. Detaylı bir çetele tutulduktan sonra sen, bilirkişi ve üniversite rektörü bir yerde buluşup…

Dalga mı geçiyorsunuz hocam tabi ki ödediğiniz iade edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurange -- 25 Kasım 2024; 20:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laurange L kullanıcısına yanıt

son cümleye kadar ciddi sandım 

• laurange L kullanıcısına yanıt

Evet, özellikle seninle dalga geçmek istedim.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.