![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Paramı geri almam mümkün mü?
Merhaba
Yurtdışına işçi götürdüğünü iddia eden bir acenteye para gönderdim ama daha sonra hem güven sorunu yaşadığım için hem de ilk konuşmamızda söyledikleri rakamlardan daha yüksek paralar istedikleri için işlemlerimi iptal etmelerini istedim. İptal etmeden önce 100 euroluk kapora ve bazı diğer işlemler için 650 euro para göndermiştim. Son istedikleri ücret ilk konuşmamızda belirttikleri aralığın üzerinde olunca iptal ettim. Onlarda 100 euroluk kaporanın geri gönderilmeyeceğini, 650 euroluk ödemenin ise 45 iş günü içerisinde geri gönderileceğini söylediler. Fakat ben göndereceklerine pek inanmıyorum. Şirket vergi numarasını göndermişlerdi ve şirket hesabına para gönderileceği için bir nebze dolandırıcı olmayabilirler diye düşünüp risk alarak parayı göndermiştim. Normalde yapmayacağım birşeydi ama zor zamanlardan geçtiğim için sanırım bir kaçış yolu arıyordum onlar da bu durumumdan yararlanmış oldular.
Peki bu parayı geri almamın bir yolu var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim...
Yeni Bat Danışmanlık firması dolandırıcı mı?
Merhabalar
İnstagram'da denk geldiğim bu danışmanlık firması Fransa'ya Türkiye'den işçi sağladığını iddia ediyor.
Yöntem olarak da Fransa'daki işkur benzeri sisteme kayıtlı anlaşmalı oldukları firmalar üzerinden gerçekleştiriyorlarmış.
Eğer kendileriyle çalışmayı kabul ederseniz 100 euro kapora veriyorsunuz ve sizden bazı belgeler isteniyor.
Bu belgeler ile Fransa'dan çalışma izni vs alınıyormuş ve toplamda 700 ile 1100 euro arasında değişen miktarlarda harç bedelleri çıkıyormuş.
Böyle bir yöntemin gerçekten olup olmadığını bilen var mı?
Böyle bir yöntem varsa bile bu firmanın gerçekten bunları yapıp yapmadığını bilen, yani bu firma hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Bilgisayarım formata geçmiyor..!
|
Bilgisayarda hiçbirşey çalışmıyor...yardım
|
|
Notebook adaptör sorunu..!
|
Yazıcı(Faxlı) tavsiye edebilir misiniz?
|
|
bilgisayarım açılmıyor...yardım..!
|
mavi ekran hatası..! yardım
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.178 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)