Şimdi Ara

Paramı geri almam mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışına işçi götürdüğünü iddia eden bir acenteye para gönderdim ama daha sonra hem güven sorunu yaşadığım için hem de ilk konuşmamızda söyledikleri rakamlardan daha yüksek paralar istedikleri için işlemlerimi iptal etmelerini istedim. İptal etmeden önce 100 euroluk kapora ve bazı diğer işlemler için 650 euro para göndermiştim. Son istedikleri ücret ilk konuşmamızda belirttikleri aralığın üzerinde olunca iptal ettim. Onlarda 100 euroluk kaporanın geri gönderilmeyeceğini, 650 euroluk ödemenin ise 45 iş günü içerisinde geri gönderileceğini söylediler. Fakat ben göndereceklerine pek inanmıyorum. Şirket vergi numarasını göndermişlerdi ve şirket hesabına para gönderileceği için bir nebze dolandırıcı olmayabilirler diye düşünüp risk alarak parayı göndermiştim. Normalde yapmayacağım birşeydi ama zor zamanlardan geçtiğim için sanırım bir kaçış yolu arıyordum onlar da bu durumumdan yararlanmış oldular.

Peki bu parayı geri almamın bir yolu var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim...

• Bazı yollar mümkün. Şunu da belirtmekte fayda var ki göçmen kaçakçılığı suçu maddi çıkar elde etmek amacıyla yasal olmayan yollardan Türkiye’den yurtdışına insan çıkmasına imkan sağlanmasıyla oluşur. Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz.

• av.ugurderman kullanıcısına yanıt

yalnız kaçak değil her şey yasal olacaktı eğer doğru ise söyledikleri.

• İcra takibi başlatarak şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kendileriyle tekrar iletişime geçtim ve 650 euroluk paranın iadesi için fatura kesiminin yapılması gerektiğini(şirket hesabı olduğundan dolayı) söylediler. Fatura kesim bedeli olarak da 6bin tl küsür bir para istediler. Daha sonra bu para ile 650 euroyu toplu halde geri göndereceklerini söylediler. Tabi ben inanmadığım için göndermedim. Böyle birşey gerçekten var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.