Merhaba Yurtdışına işçi götürdüğünü iddia eden bir acenteye para gönderdim ama daha sonra hem güven sorunu yaşadığım için hem de ilk konuşmamızda söyledikleri rakamlardan daha yüksek paralar istedikleri için işlemlerimi iptal etmelerini istedim. İptal etmeden önce 100 euroluk kapora ve bazı diğer işlemler için 650 euro para göndermiştim. Son istedikleri ücret ilk konuşmamızda belirttikleri aralığın üzerinde olunca iptal ettim. Onlarda 100 euroluk kaporanın geri gönderilmeyeceğini, 650 euroluk ödemenin ise 45 iş günü içerisinde geri gönderileceğini söylediler. Fakat ben göndereceklerine pek inanmıyorum. Şirket vergi numarasını göndermişlerdi ve şirket hesabına para gönderileceği için bir nebze dolandırıcı olmayabilirler diye düşünüp risk alarak parayı göndermiştim. Normalde yapmayacağım birşeydi ama zor zamanlardan geçtiğim için sanırım bir kaçış yolu arıyordum onlar da bu durumumdan yararlanmış oldular. Peki bu parayı geri almamın bir yolu var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim... |
Bildirim