Merhaba,
Ben bu iki bilgisayar arasında çok kaldım. Aralarında 34€ fark var. Sağdaki versiyonun işlemcisi yanılmıyorsam daha iyi. Soldakinin ise RAM oranı daha yüksek. 1 inç ekran boyutu farkı dışında da diğer bütün özellikler aynı. Okul işleri, biraz yazılım ve Chrome ağırlıklı kullanacağım bu sistemi. Bana hangisini önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: RAM'ler onboard
İşlemci karşılaştırma : https://www.cpu-monkey.com/tr/compare_cpu-intel_celeron_j4115-vs-intel_celeron_n5100
Birinci bilgisayar : 253€
İkinci bilgisayar : 287€
Merhaba ;
Bilgisayara bi benchmark testi yapayım dedim GPU testi kısmında böyle aniden fişini çekmiş gibi ince bir fısıltıyla kapandı. Oyun açacak olursam da aynı şekilde ince bir "fiuvv" sesi yaparak kendini kapatıyor. Macunları değiştim, fanı temizledim ama sonuç değişmedi. Sebebi ne olabilir ? Ne zaman işin içine GPU girse laptop kapanıyor. Aşırı ısınma falan olmasa bile. Bilgisayarın detaylı özelliklerini aşağıda paylaşıyorum :
Arkadaşlar merhaba, ben Türk Telekom aboneliğimi iptal ettim ve yeni bir abonelik almak istiyorum. Fiber altyapı ve port'a sahibim.
Turknet Fiber 100Mbps 85₺
Netspeed VDSL 35Mbps 79₺
Türksat kablonet için mahallem görünmüyor
Vodafone da internet sağlamıyor.
Başka hangi firmaları önerirsiniz? Turknet alayım diyorum ama çok fazla şikayet var. Siz olsanız ne yapardınız?
i7- 5000 Serisi Masaustu tavsiye
|
Pes 2016 Vram sorunu
|
Pes 2016 Vram sorunu
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.335 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware