Trafikteyken araca sürttüm farketmedim
Selamlar
Arkadaşlar geçen gün trafiğin yoğun oldugu biryerde bir araca küçük bir silme geçmişim ufak bir çizik olmuş başka birşey yok ben hissetmedim daha sonrasında bu kişi benim bilerek durmayıp kaçtığımı düşünerek plakamı alarak karakolda hakkımda şikayetçi olmuş ifade vermeye gittim bende kendisine sürttüğümü görmedim hissetmedim küçük bir çizik baya çünkü trafiğin yoğunlugundan dolayı eğerki görseydim muhakkak dururdum ve kaçmazdım vs vs dedim. kişi şikayetinden vazmeçmiyor bu durumda birşey olur mu bana yani gerçekten hissetsem dururdum zaten
Kızla sabahlıcam yardım gerek 😂
beyler kızla bir gün sabahlıcam bu perşembe kalcam dışarda para yok otel yada günlük bir ev tutamıyoz ondan camide kalcaz ama simit poğoça ayranıydı bitane ısınmak içinde sigarasıydı derken 50 tl bulur malum herşey zamlı yardımda buluncak reisin biri var mı 😂😂
Kız arkadaşım 1 günlüğüne yanıma gelicek kaç para gider
Arkadaşlar kız arkadaşım cuma günü yanıma gelicek balıkesirden bu hafta. Ve bir gün kalıcak günlük ev yada otelde kalmayı düşünüyoruz 1 gece sadece sonra gidicek fakat sizce ne kadar gider benim suan durumum sıkıntılı 200TL gibi bir param mevcut günlük ev yada otel 2 kişi 1 gece ne kadara maal olur kıza mahçup olmak istemiyorum benim için ta balıkesirden yalovaya gelicek ve bende para az ne yapmam lazım :(
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.693 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic