Şimdi Ara

Trafikteyken araca sürttüm farketmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar geçen gün trafiğin yoğun oldugu biryerde bir araca küçük bir silme geçmişim ufak bir çizik olmuş başka birşey yok ben hissetmedim daha sonrasında bu kişi benim bilerek durmayıp kaçtığımı düşünerek plakamı alarak karakolda hakkımda şikayetçi olmuş ifade vermeye gittim bende kendisine sürttüğümü görmedim hissetmedim küçük bir çizik baya çünkü trafiğin yoğunlugundan dolayı eğerki görseydim muhakkak dururdum ve kaçmazdım vs vs dedim. kişi şikayetinden vazmeçmiyor bu durumda birşey olur mu bana yani gerçekten hissetsem dururdum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişey olmaz

• peki uzlaşmazsa kendisi benimle mahkemeye gidersek ne olcak sicilimi bu durum işlicek mi sırf bu yüzden

• Adama ulaş tutanak tutun hasarın bedeli neyse sigortadan karşılansın, şikayetini de geri çeker böylece başın daha fazla ağrımaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam numaramı vermeyin demiş kendisine ulaşamıyorum zaten mesele para değil sırf beni bilerek kaçtı sanıp şikayetçi olmuş ulaşamıyorum ki

• Nasıl anlamadın hocam

• Bence ehliyetini teslim edip aracı satın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı sürttüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uummuuttt U kullanıcısına yanıt
    Karakolda deseydin ya polislerde vardır irtibat bilgisi, bana vermeyin numarayı siz arayıp söyleyin şikayetini çeksin zararı neyse karşılayacağım deseydin ararlardı belki.Bilmiyorum şimdi ilerleyen süreç nasıl olur, sıkma canını.

• Dedim karakolda demişlerde vazgeçmemiş numarasınıda vermiyorlar bana öyle dediği için başıma iş açtı küçücük çizik ya çizik sadece pasta cilalık bişi

• AMC kullanıcısına yanıt

Bro çok yoğun akan biryerdeydi ve dediğim gibi nokta kadar çizik var çarpma gibi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.