Şimdi Ara

Kız arkadaşım 1 günlüğüne yanıma gelicek kaç para gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşım cuma günü yanıma gelicek balıkesirden bu hafta. Ve bir gün kalıcak günlük ev yada otelde kalmayı düşünüyoruz 1 gece sadece sonra gidicek fakat sizce ne kadar gider benim suan durumum sıkıntılı 200TL gibi bir param mevcut günlük ev yada otel 2 kişi 1 gece ne kadara maal olur kıza mahçup olmak istemiyorum benim için ta balıkesirden yalovaya gelicek ve bende para az ne yapmam lazım :(

• gelmesin 200 liraya bir şey yapamazsınız. Hem uzaktan ilişki mantıklı değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama paran olmamasından gençsin gib yourmladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 26 Eylül 2021; 15:49:53 >
  • çok ısrar ediyor birşey olmaz diyor ben veririm diyor ama ben diyorum sonra yapalım o para sorun olmaz desede mahçup olcam ben

uzaktan değil birbirimizi daha önce gördük yine görmek istiyor 19 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uummuuttt -- 26 Eylül 2021; 15:55:53 >
  • 200 tl varsa niye buluşuyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç al birinden.

• çevremde kimseden daha önceden para istemedim istiyemiyorum da istesemde vericeklerini pek zannetmiyorum zorlasam 200Tl den 250 yapabilirim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

200 tl varsa niye buluşuyon

o ısrar ediyor sorun olmaz bende veririm diyor ama mahçup olucam biliyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslarindan borç iste

• Paran yoksa niye kız arkadaşı yapıyosun ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Arkadaslarindan borç iste

dediğim gibi çok samimi arkadaşım yok bu zamana kadar istemedim hiç birinden ama vericeklerinide sanmıyorum birtanesine demiştim ama benimde yok gibisinden felan bişiler dedi bişi diyemedim sağol dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraş Ali

Paran yoksa niye kız arkadaşı yapıyosun ki

neden hep param olmucak diye birşey yokki bu aralar yok çok saçma düşüncen var bence

• Kız sorun etmiyormuş işte ortaklaşa ödeyin. Otel ve yemek için harcayacaksınız 400 tl yetmez mi mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Kız sorun etmiyormuş işte ortaklaşa ödeyin. Otel ve yemek için harcayacaksınız 400 tl yetmez mi mesela?

200-250 tl arası bişey fiyatlar 1 gece ama yetmez diye korkuyorum ucu ucuna olduğu için 400tl evet normalde yeter gibi cebimde 200 değil 300 olsa yine bi nebze daha rahat olucam

• Su SAT para kazan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adab-ı_erkan

Su SAT para kazan

en son öyle şeyler yapıcam artık vallahi bilmiyorum napıcam ben  

• uummuuttt U kullanıcısına yanıt

400 tl dedim çünkü sende 200 tl varsa kız da 200 tl harcasa yeter diye. Sen kıza ödetmek istemiyorsun anladım ama sen söylemişsin zaten olmadığını sorun yapmıyorsa,gelmek istiyorsa sen de yapma.

• iyi işte zina edemeyeceksin. Allah seni koruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

400 tl dedim çünkü sende 200 tl varsa kız da 200 tl harcasa yeter diye. Sen kıza ödetmek istemiyorsun anladım ama sen söylemişsin zaten olmadığını sorun yapmıyorsa,gelmek istiyorsa sen de yapma.

normalde başka şehirden gelmese böyle olması gayet normal ama şimdi benim için balıkesirden otobüsle gelicek 140 tl vericek birde toplam yol parasınıda düşününce ben de bari bi evi tutayım diye düşünüyordum ya aga yoksa dediğin gayet yeter mantıklı aynı yerde olsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Base-Collector

iyi işte zina edemeyeceksin. Allah seni koruyor

amacımız direk zina değil be kardeş normal gezicez ve akşamınada birlikte kalalım dedik ertesi gün gidicek zaten

• 200 tl konaklama, 200 tl yeme içme kahvaltı vs 400 tl toplam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.