233e evi tut o zaman oda gelince bim cig koftesi falan alin dürüm evde yersiniz.Disari cikmaya gerek kalmayacak zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Eylül 2021; 18:7:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşım 1 günlüğüne yanıma gelicek kaç para gider (3. sayfa)
-
-
Bi 1.000 şart daha şarabı var prezervatifi var yemeği tatlısı kahvaltısı derken para sağlam akar gider. Coine koy 500 yaparsın o zamana kadar yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Xakler
Bi 1.000 şart daha şarabı var prezervatifi var yemeği tatlısı kahvaltısı derken para sağlam akar gider. Coine koy 500 yaparsın o zamana kadar yatırım tavsiyesi değildir50-100 tl bulsam yeticek be abide valla bak 1000e gerke kalmıcak
-
quote:
Orijinalden alıntı: uummuutttamacımız direk zina değil be kardeş normal gezicez ve akşamınada birlikte kalalım dedik ertesi gün gidicek zaten
Alıntıları GösterHep oyle olur zaten ancak eve girildiği anda iki tarafta farkli dusunceler dusunmeye baslar :D
Ne yapacağına bağlı. Kafeye gidip 2 çay söyleyip akşama kadar oturursan en fazla 10 lira gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 tl ile bimden su alıp ışıklarda sat, 400 tl yaparsın.
-
Ayranı yok içmeye
-
Millet kıskançlığından doğru dürüst yorum yapmamış. Ailene açamaz mısın durumu belki onlar yardımcı olurlar
Ek destek hesap başvurusu var 200 300 bişe verir ziraat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RazorXmia -- 26 Eylül 2021; 19:33:35 > -
Burdan birinin 100 lira veriyorum demesini bekliyorsun hocam ama git ailenden akrabandan iste.
Tüm paranı kumara yatır YTD
Kaybedersen senin için kaybettimt tatlım dersin kazanırsan beline kuvvet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kız veririm diyorsa ne utanıyorsun? Seni sömürmesini mi tercih ederdin?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6
Millet kıskançlığından doğru dürüst yorum yapmamış. Ailene açamaz mısın durumu belki onlar yardımcı olurlarReis ya aileme desem izin vermez hayatta bir kızla ev otel tutcam desem ne işin var derler hiç izin vermezler
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Kız veririm diyorsa ne utanıyorsun? Seni sömürmesini mi tercih ederdin?Ya veririm diyordur yarısını ama içinde yinede diyordur ben o kadar yol gelcem onun için bir evi felan ayarlayamadı diye geçirir küçük düşcen bu seferde be abş
quote:
Orijinalden alıntı: RazorXmiaEk destek hesap başvurusu var 200 300 bişe verir ziraat
İşsizim suan sonrasında ailem öğrenirse sıkıntı benim için işim olsa 200 300 değil 1000 2000 çekicemde işte yeni mezun oldum daha
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Tüm paranı kumara yatır YTD
Kaybedersen senin için kaybettimt tatlım dersin kazanırsan beline kuvvetreis isteyemem onları bu kızla kalcam felan desem ailemde akrabamda vermez hiç karışırlar ne işin var diye biraz o konularda şeyler işte
Elliot Rodger bunu beğendi ve 1 yorum yaptı;
"eğer benimde evime atabileceğim bir kız arkadaşım olsaydı, santa barbara katliamını yapıp, ardından kendi kafama sıkmazdım."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 28 Eylül 2021; 13:43:40 >
Yalan söyle başka birşey için iste.
Çılgın bir amcan varsa durumdan bahset para verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Yalan söyle başka birşey için iste.
Çılgın bir amcan varsa durumdan bahset para verirAmcam yok hiç dayım var onlarlada görüşmüyoruz pek nasıl isteyebilirim hiç bilmiyorum çok utanırım
Tamam kardeşim söyle gelmesin o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X