Şimdi Ara

Kız arkadaşım 1 günlüğüne yanıma gelicek kaç para gider (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• uummuuttt U kullanıcısına yanıt

Yalovada güzel bir ev var bizim deniz manzaralı kuytu köşe.Orada olsam sana iyilik ederdim ama inanki ben daha önce hiç oraya kız atma girişiminde bulunmadım.Ölü yaşam ölü beden.Sen aktifsin bakıyorum :)

• 10k

• Aslında bak biz burda bir sürü kişiyiz.Sen ibanıni at hepimiz sana 50 şer kağit atarız.100 kısiden 50 kagit toplasan varya dünya para eder.O parayla sana 1 değil 10 gün zina yaptırabiliriz.10 gün birbirinize doyarsiniz.Bizde sevaba gireriz.Onaylıyorsan acıtasyonu kes 5555 e zinadestek yaz yolla paran cebinde.Sex için araç gereç falan da lazimsa onuda otelden rica edersin.Kreminden kondomına kadar sana destek olurlar.Senin için kampanya başlatıcam.İçin rahat olsun.Şimdiden hayal etmeye başla sen.O iş tamam yeğen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz yola 140 harcayacakmis. Sen 200'e ev tut, kiz da 60 lirayi yeme icmeye harcasin iste esitlensin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iddaa oyna stuttgart'a bas.

• Muhabbete bak ya. Kızın ne yiyeceğini ne içeceğini nereye gitmek isteyeceğini nasıl bir ev beğendiğini ne yapmayı planladığını biz gece rüyamızda mi göreceğiz.? Kaç aydır takılıyorsun bu kızla nasıl bilemezsin beraber iken neler yapmayı sever neler yer içer..
    Nasıl Bir arkadaşlık bu ya.

• Kızla ciddi düşünüyorsan onun da ödemesinde bir sorun yok ki. Hatta ciddi düşünüyorsan bende öderim diyorsa o kızı kaçırma ciddi düşünüyordur.
    Sen ciddi düşünmüyorsan nasıl olsa tekmeyi basacan. Ödemesinde yine sorun yok. Bırak ödesin. Öyle ben erkeğim ben öderim olaylarından kurtul. Haa paran çok olsa sen dur dersin ben öderim ödersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

100-150 liraya gunluk ev bulabilirsin ancak internette kendini "Turkish hot teen" etiketiyle gorebilirsin.Oteller her zaman gunluk evden daha pahalidir ayni odaya %99 almazlar evlilik cuzdani isteniyor.

son zamanlarda çok pasif kalmışsın galiba nereye %99 istiyorlar  

• Benim sevgilim olsa ve sırf benim için geliyor olsa para mevzusunu bir an olsun düşünmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

son zamanlarda çok pasif kalmışsın galiba nereye %99 istiyorlar  

Alıntıları Göster

Ben otele hiç gitmedim bu sebepten dolay, herkes böyle diyor çevrede

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrous

Yalovada güzel bir ev var bizim deniz manzaralı kuytu köşe.Orada olsam sana iyilik ederdim ama inanki ben daha önce hiç oraya kız atma girişiminde bulunmadım.Ölü yaşam ölü beden.Sen aktifsin bakıyorum :)

reis evin anahtarını bir gece paspasın altına koysan çok büyük bir sevap işlersin sabah geri paspasa koyup çıkarız be  

• quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Bu mesaj silindi.

biz en az bütçe ne ise ona göre davranmayı denicez ya aga yoksa dediğin gibi 500üde bulur 1000ide en ucuz kapamaya çalışıcam umarım fazlaya çıkmazda açıkta kalıp orda rezil olmam beea

• Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez kardeş

Vallahi bu kazlar bitirdi bizi ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.