SBM'de ihbarı yapan
Arkadaşlar merhaba;
Geçen ay ufak bir kazaya karıştım. Arkamdan gelen araç duramayarak bana çarptı. Aracımın arka sis farı kırıldı. Tutanak tuttuk. Ben bu hafta yaptırmak için servise gittim. tutanak, fotolar poliçeler vs hepsini verdim. Sonuçta karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Buraya kadar her şey tamam.
Benim sigorta şirketim Türkiye Sigorta, karşı tarafınki ise Bereket sigorta. SBM den sonuca baktığımda ihbarı yapan kısmında karşı tarafın sigortası yazıyor. Bu normal mi? Sanki bereket sigorta kendi kendini ihbar etmiş gibi geliyor bana. Halbuki başvuruda biz bulunduk.
Ayrıca bugün bereket sigortadan benim IBAN numaramı istediler. bana bir miktar ödeme yapacaklarmış. İlk başta onarım ücretini bana ödeyecekler bende servise ödeyeceğim diye düşündüm fakat Bereket sigortanın sitesine girip dosya no ile sorgulama yaptığımda benimle birlikte başka bir yere de ödeme yapacaklarını gördüm. Acaba bana yapacakları ödeme değer kaybından dolayı ve diğer iban'da servise onarım için yapacakları ödeme olabilir mi?
Hasarsız kaza
|
|
Ben Yaptım :D
|
Webtasarım Önerileri
|
Android oyunumu denemelisiniz :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mygdx.game.topfly&hl=tr |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.173 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası