Yardım: UART Serial Com1 ile modem kontrol etmek
Exceria plus G2 vs. Samsung evo plus
|
Merhaba arkadaşlar,
Konuda bahsettiğim gibi Konya/Akşehir ilçesinde bir köyde ailem yaşıyor ve İnternet altyapısı isteyen kullanıcı az olduğundan ya da internet altyapısı olmadığı için başvuru yapan yoktur, tam olarak bilemiyorum. Her neyse altyapı mevcut değil, Ttnet müşteri hizmetlerini aradım pek sallamadılar, ben de e-devlet Açık Kapı sistemi üzerinden online bir dilekçe yazdım ve konuyla alakalı bugün beni Turk telekom Konya il müdürlüğünden aradılar ve internet başvurusu yapmadığım gözüküyormuş, neden doğrudan altyapı istediğimi sordular. Altyapı, internet isteyen kullanıcı sayısına göre kar/zarar hesabı, fizibiltesi yapılıp ona göre çekiliyormuş. Benden önce bir kişi internet başvurusunda bulunmuş, ben de başvuru yaparsam muhtemelen altyapı getirileceğini söylediler.
Ama benim asıl amacım altyapı başvurusu yapıp Turknet gibi ayrı bir iss üzerinden internet hizmeti almaktı. Bunu da adama soramadım ne yazık ki. Düşündüğüm kadarıyla başvuru yaparken taahhütlü hizmet almamı isteyecekler yoksa altyapı gelmez diyecekler ama ben ttnet kullanmak istemiyorum. Bu konuda ne yapılabilir bilen arkadaşlar aydınlatabilirler mi rica etsem.
Arkadaşlar merhaba hat değerlerim bu şekilde, şikayetim yok çok şükür 100mbps hızımı alıyorum, tabii tam 100 olmasa da 95 civarında gidip geliyor.
Sorum şu: Maksimum gönderme hızı 33Mbps olarak gösteriyor. Mevcut oran ise bildiğimiz gibi 8mbps.
İndirme oranları hemen hemen aynı gözüktüğü üzere, gönderme hızını maks olarak ayarlamamın bir imkanı var mı acaba yoksa iss'le alakalı bir durum mu. Ve hat değerlerinden anlayan arkadaşlar durum hakkında yeşillendirebilirler mi?
ISS: GıbırNet :D
Teşekkür ederim.
|
Merhaba arkadaşlar TP-Link TD-W9970 v3 f.ver.20.05.16.01006 Modemim var ancak ip adresi alırken isp'nin dns adresine bağlanıyor ben de elle dns tanımlamak istiyorum root hesabı ile giriş yapıyorum ancak arayüzden değiştirmek mümkün değil.
Telnet kullanarak giriş yaptım bir arkadaşın verdiği parametreleri giriyorum
Alıntı
metni:wan set service dsl_internet --protocol pppoe --dns 8.8.8.8 8.8.4.4
şöyle bir hata veriyor
TP-LINK(conf)#wan set service dsl_internet --protocol pppoe --dns 8.8.8.8 8.8.4.4
[ rsl_setWanPppConnObj ] 285: Unsupport optCode : 514
[ rsl_setObj ] 1294: perror:1002
[ rdp_setObj ] 635: perror:1002
cmd:FAIL
üstteki parametrelere bakarak bana yardımcı olabilir misiniz acaba şu şekilde yazdım ancak yine fail aldım
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.yardımlarınızı bekliyorum.
|
S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ
|
S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.673 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar