Şimdi Ara

S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumda pubg oynamaya çalışıyorum android pie güncellemesini aldım bu arada oyun da güncel ancak en süşük ayarlarda yani akıcı ve aşırı modda 60 fps almam gerekirken sanki oyunu s5 te falan oynuyorum öyle bi hissiyat veriyor fps düşük takılmalar oluyor falan bu olay telefonun gpu ile mi alakalı yoksa optimizasyon sorunları mı var nedir bir türlü anlamadım sd845 li telefonda da oynadım mi8 de ama böyşe bi olayla karşılaşmamıştım var mı bilgilendirecek kimse

• Up
  • Up
  • Optimizasyon sorunları ile alakalı. Pubg tam oturmadı hala
  • Dostum muhtemelen Pie ile ilgili değil pubg ile ilgili bende S8 var arkadaşlarımla girince oyum resmen 25 fo alıyorum.
  • Android ile alakalı bir problem sanırım, sırf bu endişeden dolayı iPhone'a yöneleceğim. Bu beni üzer
  • S9+ da pubg oynamayacağına göre tabii ki de pubg mobile demek istedi. Gereksiz laf sokma çabasına gerek yok
  • Alegro1453 kullanıcısına yanıt
    Vallahi akıyor iphone8 de reisim. Xiaomi mi8'de de oynadım, o da gayet güzel ama deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim; şimdi 3 ay kadar mi8 kullandım. s9+'a geçtiğimde özellikle sanhok haritasında, otlar daha fazla ve koyu. Sanırım telefona özel olarak dokularda ekleme çıkarma yapıyorlar. Note9'un da pubg mobile turnuvasına sponsor cihaz olarak kullanıldığı da göz önüne alınırsa.
  • Klavyene sağlık reis. Gına geldi bu tiplerden, iyi ki iki tane kelime biliyorlar.
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Çok can sıkıcı bi hal alıyor zevkle oynadığım oyunu açasım gelmiyor elimde döneminin en iyisi diyebileceğim cihaz var(yanlış anlaşılmasın lütfen) ama oyunda kasıyor bu cidden koyuyor
  • Ortada bir yanlış yok. Eklemesi gereken "mobile" kelimesi olabilir ama eklemeden ne olduğunu herkes anladı bence. Yanlış sizde büyük ihtimal :)
  • Aynı fps drop bende de var hocam s9+ bazen aşırı kasıyor bazen 60 fps alıyorum anlamadım ilginç. Bence oyunla alakalı ama desteğe yazsak mı ne dersiniz
  • Fps düşüşü son güncellemeden sonra oldu bence bende de xiaomi mi 8 var güncelleme öncesi böyle bir şey yaşamadım şimdi arada takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

Bu mesaj silindi.
    Mobile yazmadı diye arkadaş toplumca geri gittik. Bundan sonra denk geldikçe mesajlarını kontrol edeceğim geri götürmezsin inşallah toplumumuzu.
  • Pie in pubg optimizasyon u ile sıkıntısı var kısa zamanda çözerler umarım telefon kaynaklı birşey değil arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.