Şimdi Ara

S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir şey keşfettim oyunla alakalı olarak. Şimdi oyunu açıyorum fps düşüşü başlıyor haliyle ortalam hissettiğim 35 40fps civarında. Touchwiz anasafasına optimize et widgetını koyuyorum ve ayarlardan ram temizleme kısmından, pubg'yi göz ardı edilen uygulamalara ekliyoruz, daha sonra optimize et widgetına basıp pubgyi açtığımızda 60 fps aldığınızı göreceksiniz. ama bu fps artışı sadece 5sn falan sürüyor, ram hemen doluyor mu, arkada bu oyunu bu kadar kastıran hangi uygulama onu bir türlü çzemedim ama kesinlikle düzelmesi lazım.

S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ

S9+ PUBG FPS DÜŞÜŞÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasafat -- 17 Şubat 2019; 21:18:2 >

• konunun ramle alakası yok gibi duruyor o anlık bir durum sanırım.

yazılımsal bir konu gibi.
  • Sanırım bu gece güncelleme gelicek belki bu sorunu düzeltirler.
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum eğer güncelleme alırsa temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu haberi nereden aldığını sorabilir miyim?
  • brkbskc kullanıcısına yanıt
    Yıllarca ios kullandım önce mi8 sonrasında s9+a geçiş yaptım hayal kırıklığı yarattı bende android cidden. Ha öyle iphone 7 8 den falan da geçmedim bildiğin 5sten ama üzdü beni açıkcası hala gelişmesi gereken çok şey var performans ve stabilite açısından, yorumun için teşekkürler dostum.
  • sasafat S kullanıcısına yanıt
    Oyuna girdiğim zaman direk önüme bildirim cıkıyordu zombi modu güncellemesi gelicek diye sanırım bu guncellemeyle performasıda düzeltirler diye düşünüyorum, ben pazartesi güncelleme gelıcek dıye beklıyordum ama haberde salı günü yani bugun yazıyor, buyrun link
    www.hurriyet.com.tr
    PUBG Zombi Adası oyunun havasını değiştirecek
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/pubg-zombi-adasi-oyunun-havasini-degistirecek-41120694

Bu aradada bendede Samsung a8 plus var. İlk zamanlarda oyun cok kasıyordu ama güncellemelerle biraz daha düzelttiler. Şu anda çok fazla kasma yaşamıyorum. Gecenlerdede arkadasın S8 cihazıyla oynadım yağ gibi akıyordu oyun. Sizin cihazdada öyle olması lazım muhakkak oyuna gelecek güncellemelerle sorununuz düzelecektir.

• Konuya uzun zamandır cevap yazılmamış ama bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. S9 plus var elimde exynos işlemcili. Pubg mobile ayarlarım grafik kalitesi akıcı kare hızı aşırı yüksek düzgünlestirme gölge ve oto grafik ayarlama kapalı. İlk başladığında oyun çok iyi akıcı ama bir süre sonra kasmaya başlıyor. Home tusuna basip oyundan 20 30 saniyeligine cikip tekrar girdiğimde tekrar normallesiyor fakat bir kaç dakika sonra yine takilmalar basliyor. Telefon oyun oynarken haliyle ısınıyor. Acaba takılmaların sebebi sadece ısınma mı. İphone ile oynayanlar telefonları ısınsa bile akıcı oynuyorlar bizde neden durum böyle. Telefonu acaba sıfırlamam filan mı gerekli var mı aynı problemi yaşayan. Ne yaptıysam çözüm bulamadim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.