A200 - 2015 Yazılım ve Blok Güçlendirmesi
Merhabalar, 2015 A200 aracım var. Aracım şu an tamamen stok. Daha önce bir yerde yazılım attırmıştım ancak motor kendini sürekli korumaya almaya başladı. Yazılımı çok popüler bir yerde yaptırmama rağmen böyle bir sorun ile karşılaştım.
Aracımın motor bloğunu, şanzımanını, turbosunu v.b yapılarını güçlendirmek istiyorum. Hedeflediğim beygir gücü, 250HP. Ankara veya İstanbul' da böyle bir modifiyeyi yaptırabileceğim bir yer var mı? Eğer bu konuda bilgiye sahip arkadaşlar varsa bana çıkabilecek yaklaşık maliyeti de yazarlarsa çok sevinirim.
Evet, yazılım ile de 200HP gibi güce ulaşabiliyorum ancak yalnızca yazılım yaptırmak çok sağlıklı olmuyor genellikle.
Zbrush vs Mudbox
Herkese merhaba. Zbrush ve mudbox arasında çok kararsız kaldım. Gelirimi bu sektörden sağlıyorum.
Ancak zbrush lisans fiyatı çok yüksek. Bu nedenle biraz mudbox a kayıyorum. Sizce zbrush ta yapılan modellenen herşey mudbox ta da modellenebilir mi? Sculpting için blender kullanıyorum ancak yalnızca sculpting üzerinde çalışan bir yazılım ile çalışmak istiyorum.
Araştırdığım kadarı ile mudbox ta texture paint çok daha iyi ancak tool lar sınırlı. Zbrush ta ise texturing sorunu substance painter ile çözülebiliyor.
Bir de sizlerin düşüncesini almak istedim. Siz hangi sculpting programını neden önerirsiniz?
Eğer zbrush kullanırsan tam lisans alacağım bunun da 895 dolar gibi bir fiyatı var. Mudbox ise yıllık 80 dolar.
Bilgisayarı Modifiye Etmek
|
|
Tarayiciyi Sildim Internete Giremiyorum
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.416 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası