Şimdi Ara

Baski balatayi bitirecek davranışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birsey danismak istiyorum.
    Mesela 2. Viteste deviri 4000 e yukselttim ve vites degistirmeden ayagimi gazdan tamamen cekip hemen ardindan kokledim. Bunu yapmamdaki amac koltuga yapistirma hissi :) Bu davranis baski balatayi bitirir mi?

Lutfen konuda tam bilgisi olmayanlar yorum yazmasinlar cunku diger merak eden arkadaslarda bu konu hakkinda dogru bilgi sahibi olsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif kullanım tarzı her zaman için baskı balatanın ömründen yer.. Ani kalkışlar,yarış arabası kullanır gibi vites değiştirmeler. Ne yaptığınızın önemi yok bir çok şey yapılabilir dediğim gibi agresif kullanımlar balatayı bitiriyor.

Yazılımlı 308 hdi yi baya agresif kullanırdım yeni değiştirdiğim baskı balatayı 15 bin km de bitirmiştim

Ancak dipnot olarak ekleyeyim Alman araçlarının manuel şanzıman sistemi fransız araçlarına göre daha sağlam.. Aynı şartlarda daha yüksek güçlerdeki Vw araçlar aynı agresif kullanıma karşın 2-3 kat daha dayanıklı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Aralık 2014; 12:11:37 >
  • Volanı zorlarsınız ve tabiki balatayı traşlarsınız yapmayın öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.