Xbox one s 2021 alınır mi?
Merhabalar herkese, daha önce hiç konsol sahibi olmadım hep PC oyunları oynadim fakat artık PC de pek oyun oynamak istemiyorum, işim gereği zaten saatlerce PC basındayım ve oyun oynamak istemiyor canım. Sık sık şehir değiştirdiğim için PC toplamıyorum ve laptop kullanıyorum. Bu yüzden biraz kompakt olarak düşündüğüm Xbox one s almayı düşünüyorum. 2.el alacağım bütçem çok degil, zaten hergun oturup 4-5 saat oynama amacim hiç yok, arada akşamlar 1-2 saat takılmak, kız arkadaşımda arada takılsın diye uygun fiyatlı Xbox bakıyorum.
Son çıkan oyunları oynama gibi bir idealim yok, gamepass alıp oradaki oyunları oynamak amacim. PC üzerinde zaten standart 30-60 fps oynuyorum genelde oyunları. (Gtx 1050 ekran kartı o yüzden PC üzerinden oynamak sıkıntı)
letgodan bulunduğum bölgede bir ilan buldum 1500 tl ye Xbox one s garanti kutu yok 2,5 yıllık cihaz, kontrolcunun sol joystiginde hafif kayma varmış sorun yaratmıyormuş, daha henüz deneme fırsatım olmadı.
Cihaz özellikleri bu şekilde, sizce 1500 tl ye alınır mi? (1600 dü 1500 e düştü)
Not: bütçeni arttır series s al one x al ya da PC topla gibi yorumlar istemiyorum, amacim ucuza oturduğum koltuktan oyun oynamak.
tesekkurler şimdiden.
Rj11 girişi ethernet ile değiştirme.
|
Tek dış hattan iki internet
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.887 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Giyilebilir Teknolojiler